Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Povezana je sa prednjim krajem da ne isklizne za svaki slucajZektor, sta mu dodje ova sipka sto ide napred i ako dobro vidim ima isto jedna sipka izmedju prvog i drugog klipa? Za sta je to?
Koja ide na kombajn 6 ili 9?Ja sam uzeo u vatroopremi Vršac,kupio sam dve 9ke i jednu 6icu.
Gde si kupio i kolko para??Sem dva aparata ja sam nabavio i Mabo ampulu za gašenje požara, na video prezentacijama izgleda kao dobra stvar, hvala Bogu nisam isprobavao
Ja imam dva-tri aparata na kombajnu.Koja ide na kombajn 6 ili 9?
Jedna 6ica i jedna 9kaKoja ide na kombajn 6 ili 9?
Aparati sa prahom se obelezavaju sa S S6, S9...... a CO2 je CO2 nije SJa imam dva-tri aparata na kombajnu.
Na platformi kod kabine drzim s9 gajc nov na prah, s6 co2 koji se vise ne moze servisirati (ovde) drzim u kutiji za alat. A s1 nekad ubacim u kabinu..
I da imam kanister od 10-20l vode, bolje imati nego nemati. Ovde je jedan kombajn spasio kanister od 20l vode i nekoliko flasa cole.
A i kad prodje sezona aparati sa kombajna se lako prebace na ostale masine.