Claas

Menjan je jedan lezaj I otpao jedan otresac(neznam pravi Naziv) pa smo skinuli ceo aps dole

Evo jedna nepokretna kolica za grlo
0W4d2N.jpg
84lDVc.jpg

Sem dva aparata ja sam nabavio i Mabo ampulu za gašenje požara, na video prezentacijama izgleda kao dobra stvar, hvala Bogu nisam isprobavao

Koja ide na kombajn 6 ili 9?
Ja imam dva-tri aparata na kombajnu.
Na platformi kod kabine drzim s9 gajc nov na prah, s6 co2 koji se vise ne moze servisirati (ovde) drzim u kutiji za alat. A s1 nekad ubacim u kabinu..
I da imam kanister od 10-20l vode, bolje imati nego nemati. Ovde je jedan kombajn spasio kanister od 20l vode i nekoliko flasa cole.

A i kad prodje sezona aparati sa kombajna se lako prebace na ostale masine.

Ja imam dva-tri aparata na kombajnu.
Na platformi kod kabine drzim s9 gajc nov na prah, s6 co2 koji se vise ne moze servisirati (ovde) drzim u kutiji za alat. A s1 nekad ubacim u kabinu..
I da imam kanister od 10-20l vode, bolje imati nego nemati. Ovde je jedan kombajn spasio kanister od 20l vode i nekoliko flasa cole.

A i kad prodje sezona aparati sa kombajna se lako prebace na ostale masine.
Aparati sa prahom se obelezavaju sa S S6, S9...... a CO2 je CO2 nije S

Imam Lexion 420 sa normalno skinutim aparatom.Stoji kod ulaznih vrata kabine,fabrički ulupljen lim bunkera.Sad,neznam da li će moći S9?
Mislim,možda grešim da je fabrički bio s6??

Sto se tice protivpozarnih aparata, mene licno ne zanima zakon i mesto sta je fabrika predvidela, ne daj boze da zatreba, ja imam 3 komada S6, S9, S1, planirao sam da zamenim S6 za S9 sledecu sezonu, a ako nadjem dobro mesto i S6 da ostavim...

Ni mene ne zanima zakon,samo zbog sebe nosim. Prethodna 2 kombajna su mi se upalila i oba puta sam ih spasio zahvaljujuci aparatima. Sad bez 2 aparata ne sedam u kombajn i plus kasko osiguranje svake godine.

Nazad
Vrh