Claas

Moze biti… ja sam ove godine jako rano ovrsio kukuruz i onda se desilo da sam imao vremena pa sam istarupao traktorom… i ostavili smo tako do nedavno, od ostataka pola nije bilo…

I ja sam primetio da oni kukuruzi koji su radjeni sllilom prilika pre soje su nestali. Gotovo da nije bilo zetvenih ostataka. Nisam dodatno tarupirao zato sto se vozilo sporije nego inace zbog popadalih kukuruza pa je onda tarupiranje bilo i vise nego dovoljno.

Ja sam zbog ucinka na multimasteru skinuo kontra nozeve… zato sam se provozao sa tarupom… rezultat je bolji… vise jutara i u globalu manje nafte…

To je dobro za tebe koji poznajes materiju, tu ce nadrljati onaj kome kasnije prodas kombajn, orginal ne pase a ne zna se od cega je zamjenski dio

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Napravljeno je da se original samo zašrafi , za onoga ko je spreman sa ga plati :haha:

Sada je na redu lamela , iskrivljena joj je ploča vjerovatno od temperature
Traži se donator :ppozdrav:

Ispirao sam ga jesenas, mučio me par dana nije naftu vukao, e onda krenem od rezervoara i gle čuda nađem rukavicu u njemu koja me zezala, neko je ubacio.
Na dva mesta sam ostavljao kombajn da bih išao popiti kafu i to je neko iskoristio da je ubaci. Inače moram uzeti i čep sa ključem.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh