Sapatnik
Član
Прави мајстор само погледа ауспух и каже није то за тебе...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Komsija ako treba pomoc zovi.E, kod komšinice sam i išao na kafu, koštala me nerviranja ali neka nije mi krivo, kada kosa osedi čovek više vredi. Mogu samo da zavide.
Kod komsinice?Pravi majstor uradi i generalnu kroz auspuh!
Ja sam skidao traktorom na zmaja... tri puta laksa usta a za ova od lexiona ne znam bas kako bi to sve izdrzaloЈа имам колица направљена, а гледао сам на доста места направе качење за тракторске полуге и скину их трактором.
Ja jedino nisam skidao sa kolicima ali sam skidao sa viljuskarom, "vilama" za traktor koje mi je pravio djed i ostavljao sam ga na hederu (kukurznom obavezno). Kolica nemam gdje prekopirati pa da sebi napravim...Kako skidate usta od kombajna? Na kolica, viljuskarom ili ostavljate na heder pa kombajnom u rikverc?
To i planiram da napravim pa sam mislio da pitam da neko nema bolje resenje.Што, па немају 2 тоне? Или направи рампу дођеш комбајном до ње откачиш, и комбајн у рикверц.
Sta si radio na aps-u ?Jasam menjao , aps je bio skinut I otkaceno uvlacno grlo.
Jel ne bi moglo preko aps-a da se zavuce i da se menjaju sine? Jel veliki posao skinuti aps?Jasam menjao , aps je bio skinut I otkaceno uvlacno grlo.