Claas

Imas na polovnim automobilima coveka okolina sombora ili subotice. Rasparcava Aldahrine lexione. Ima na stanju megu neku. Kolega bio juce. Zovi da kupis klip. Evo imam i telefon. 069 1991703
e8f744181ec2156d4c41fb8c4c957495.jpg

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Zvao sam ovog. Ima za lexiona i trazi 750e

Nisam siguran za to da prave hedere, nisam u toku.Znam da prodaju polovne kukuruzne adaptere uglavnom.Korpe i blinde su im onako, solidnog kvaliteta, malo mora da radi brusilica a nisu tako ni jeftini.
Drugar je dao 1070 e za multi crop pšenica i kukuruz sa sve blindama za Dominatora 66.

Mi na klasu 98s ne menjamo korpu,stoji korpa za kukuruz,ove godine cak ni blinde nismo skidali u psenici i ide bez problema.

Primes 2 posto,obrtaj 1100.Nismo ni mi verovali pa ajd da probamo,vise ne skidamo blinde,ide perfektno...

I korpe za kukuruz su različite konstrukcije. Ova što je Milovan postavio više liči na pšeničnu.
Kod mene je kukuruzna od šipki 12 ili 14 mm poprijeko postavljenih i dosta rijetka. Nisam se usudio sa tom kombinacijom probati pšenicu. Za soju može.

Mi na lexionu 4 godine nismo nista pipnuli. Psenica, suncokret i kukuruz bez problema!
Prosle godine sam uzeo kukuruznu korpu na aps i u bunkeru nema razlike jedno sto ja imam osecaj da kombajn bolje guta, lakse izvrsava…

Nazad
Vrh