Moraću i ja staviti nešto slično.Problem mi je jer otkačinjem heder pa mi treba nešto fleksibilnije.Fi 80 unutrasnja. Taman naleze na pocetak klipa
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moraću i ja staviti nešto slično.Problem mi je jer otkačinjem heder pa mi treba nešto fleksibilnije.Fi 80 unutrasnja. Taman naleze na pocetak klipa
Jesi rasekao po dužini ili si skidao prednju stranju klipa pa navukao? Koja duzina?Fi 80 unutrasnja. Taman naleze na pocetak klipa
Kazi drugu da gleda tamniju zelenu-bolja varijantaOvo drugu treba, nemam kombajn u skorijem planu.
Ne napravi on njima ostecenja, vec se zalepi i napravi neku vrstu smole i prvom prilikom kad uvuces cilindre on sjebe zaptivke. Ja sam stavljao farmerice ali posle 70hek, i one se poderu, plastika je ipak trajnije rešenje i da se poderu na 100hek suncokreta manja je steta nego zaptivke da menjasSta uradi suncokret klippvima da nece ovim plastikama?