Claas

Skidan klip po klip. To traje 20 min za jednog coveka.
0c6c33a7edea5592dbda387eff2146b2.jpg

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Danas stigla i odmah namontirana.Marka Peters made in De, kupljena u Simplexu.Kaže mi majstor da je moguće da traje duže od Tešnja jer Tešanj nije ni T od nekadašnjeg sinonima za kvalitet.Videćemo šta će biti.

Jel iko menja smer vetra u suncokretu?
Knjiga kaze za primarni u 5 rupu a za sita nigde opisa.

Pitam jer je to ranije na zmaju bilo lepo objašnjeno ovde ne mogu naći

Sta uradi suncokret klippvima da nece ovim plastikama?
Ne napravi on njima ostecenja, vec se zalepi i napravi neku vrstu smole i prvom prilikom kad uvuces cilindre on sjebe zaptivke. Ja sam stavljao farmerice ali posle 70hek, i one se poderu, plastika je ipak trajnije rešenje i da se poderu na 100hek suncokreta manja je steta nego zaptivke da menjas

I ja sam danas preuzeo pumpu i namontirao predvece, ostalo mi u ponedeljak da sipam antifriz. Proizvodjac je OE Germany.
96950464bb5d595dff19d5c26a20cb06.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dodao sam par knjiga na forum vezano za claas masine pa pogledajte i skinite ako vam je koja potrebna. Ako nekome treba neka druga knjiga neka se javi ali cu svejedno dodati jos knjiga kada uhvatim vremena.

Pozdrav svim članovima, da li neko zna tačan broj obrtaja na sečki kod Claas Dominator 88?
Hvala svima najlepše

Ja sam uzeo Radurine nazubljene prosle godine. Posle godinu dana, uglavnom soje, ni ne primeti se da su radili. Bili su oko 6 e komad

Nazad
Vrh