Claas

Zamenjeni fabricki nozevi secke na kombajnu.

RPX7C91.jpg

U sestom redu se vidi koliko je kombajn radio sa seckom. Od toga manje oko 200 Ha sto je radio sa kukuruznim nozevima.

7pIkDSY.jpg
Da li se smiju naostriti, meni moji nikako da stignu a sad ce soja.

Ja sam pre psenice stavio na Dominatoru isto Radurine al obicne, videcemo koliko ce trajati.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam kupio megu sa 3200sati motora i na njoj su prvi nozevi,samo smo ih okrenuli zato sto je jedna strana bila izubijana od kamenja

Zvao sam Acu i prosle i ove godine,rekao je kad naidje na klip da ce doneti,ali od toga nema nista.
Od dominatora je kratak,a od lexiona dugacak

Pa voleo bi da nadjem original,ali po svemu sudeci cu morati da pravim.
Kombajn diže 6redni adapter bez problema,ali kad se tokom vrsenja dize i spusta,onda se osete udari,a to bi treci klip dosta ublazio.

Da li se smiju naostriti, meni moji nikako da stignu a sad ce soja.
Не ни случајно немој то да радиш. Буду у дебалансу и тресе сечку као луди онда, јер не можеш ти да скинеш увек исто са сваке стране и за сваки нож при оштрењу....једино решење је нов...

Pa da. Na novijim su hidroakumulatori pa nema udaranja ni sa dva cilindra...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Не ни случајно немој то да радиш. Буду у дебалансу и тресе сечку као луди онда, јер не можеш ти да скинеш увек исто са сваке стране и за сваки нож при оштрењу....једино решење је нов...
Mislis da su ovi stari ravnomerno potroseni u milimetar pa ne trese

Svakako u kukuruzu blokiras opruge tako da moze i obican cilindar.
Ti cilindri sa oprugama na Claasu su mi mozda i jedina stvar koja mi se ne svidja. Dosta komplikovano resenje, a sam princip klipova dosta los, ili bolje da kazem neefikasan. Novi cilindri imaju daleko vecu podiznu moc, pa su dovoljna samo dva. Moglo bi se to sve prepraviti na nov sistem, samo to jos niko nije radio.

Narucio sam ja nove ali verovatno nece da stignu do soje.. Ovi moji nisu puno potroseni ali nemaju ostrice. U soji ako ga malo poteram vidim da secki nije lako i moram je pratiti, a hvala bogu neko pokidao senzor na njoj.

Pa voleo bi da nadjem original,ali po svemu sudeci cu morati da pravim.
Kombajn diže 6redni adapter bez problema,ali kad se tokom vrsenja dize i spusta,onda se osete udari,a to bi treci klip dosta ublazio.
Imas na polovnim automobilima coveka okolina sombora ili subotice. Rasparcava Aldahrine lexione. Ima na stanju megu neku. Kolega bio juce. Zovi da kupis klip. Evo imam i telefon. 069 1991703
e8f744181ec2156d4c41fb8c4c957495.jpg

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Nazad
Vrh