Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ако су у питању хилмастери, они су поприлично широки....чак шта више, Џони 1169Х, са 4 сламотреса, је шири од мог 1177 за 20цм....370 вс 350...колико мој има на гумама напред .Jel to sigurno za spoljne mere guma? Ja mislim da mu je visina 3,7 m a širina bi trebalo da je od 3-3,2 metara. 370 cm obično budu veliki kombajni sa 5 slamotresa. Možda grešim...
U setu je i kupljeno u Almeksu.To remenje kad se kupuje mora da bude u setu.
Neka je sa srecom Savo. U Bijeljini imas Petrix koji ti radi s Almex-om, imas sve originalne dijelove tamo. Kada mu ubacis klimu stavi led svetla i hektometar. Sa led svetlima ces se preporoditi navece u radu, a hektometar ce ti se isplatiti prve godine zbog prepostenih pojedinaca.Pazarena 58mica . Nove prednje gume i ima hidro lulu stanje osrednje treba malo i poraditi na njoj . Za cijenu ne pitajte.
Otprilike on mi je bio naj optimalniji . Za 68 nemam para a 48 mi se ne sviđa jer su svi bili bez kabine.
Druga opcija mi je bila jedna 48 sa havarijom na mjenjaču ali sam odustao od njega.
Pa opet nisi uzeo originalnu ?!Као код мене...Оће ћаћа да замени спону на глави косе, тачније да је репарира, каже то еј јефтиније него да уземмо заменску...Ја рекох, ај и то да видимо...посао одрађен, катасрофално, за 4000 динџи..Ја позвао агримар, заменска италијанска нова, 5200...поручио, данас стигла...ова репарирана у ђубре може да иде...Иначе оригинал глава косе у КИТЕ.доо 18500+ПДВ за шуми косу...што је много много је за парче гвожђета тешко једва 1500грама....и мало спонице....
Узео код Аце у Кленак 500е комплет главчину.MDrasko nema nigde polovnih za Megu?
Да ,ал Алмех.1355€ rukavac?