Claas

Ширина хедера ми одг и кукурузни 4 реда то је пресудан фактор у мом случају...
Kad je u pitanju 58ica uparena sa 4 reda adapterom jedino treba voditi racuna da li ce da radi posao zbog snage motora koja je cini mi se 85-86 ks.. Ako nema bregova i radi samo po ravnom nema problema a vec ako treba negde malo jace da zapne onda je po meni minimum 68 ili 78 sto kaze kolega Marko..

76 sa 3m hederom je bomba..imaš klimu,hidrolulu..duža sita i slamotrese..

Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk
I ima brzinu sa tim hederom gledao sam nedavno neki snimak samo pici.. :D

Ja kad sam kupovao kombaj hteo sam bas 78 al slabo se nadju po oglasima i sta sam nasao trazili po 30000 evra. Jake su im cene i slabo se nadju.

Mora da se plati tu nema dileme a isto tako kada rešiš da ga prodaš jednoga dana neće se dugo zadržati u oglasima.Treba misliti i o tome kada se kupuje kombajn da se ne kupi venčanica.

Onda lepo Grunt dođeš kod mene prodam ti ja 76 cu, hidro, mercedes om 352, sve kompletno imaš, na motor i hidro pogon ti dajem garanciju...

Tako je.Ja sam hteo 88 a posle kako sam tražio i nailazio uglavnom na modele sa Perkins motorom i varijatorom vožnje a cene kao za 98-108 odlučio sam se za 98.

Pazarena 58mica . Nove prednje gume i ima hidro lulu stanje osrednje treba malo i poraditi na njoj . Za cijenu ne pitajte.

Otprilike on mi je bio naj optimalniji . Za 68 nemam para a 48 mi se ne sviđa jer su svi bili bez kabine.

Druga opcija mi je bila jedna 48 sa havarijom na mjenjaču ali sam odustao od njega.

Zaboravih reći da je jedna od opcija bila i 76 sa hidrauličnim nivelisanjem koja se mogla uzeti za relativno malo para , bio je plan da se skupe točkovi ali i od nje sam odustao jer je jednostavno preveliki. Raspon prednjih vanjskih Ivica guma je 370cm.

@Matic ja stvarno preko telefona ovdje ne znam da postavim slike pa me ubij.

Zaboravih reći da je jedna od opcija bila i 76 sa hidrauličnim nivelisanjem koja se mogla uzeti za relativno malo para , bio je plan da se skupe točkovi ali i od nje sam odustao jer je jednostavno preveliki. Raspon prednjih vanjskih Ivica guma je 370cm.

@Matic ja stvarno preko telefona ovdje ne znam da postavim slike pa me ubij.
Jel to sigurno za spoljne mere guma? Ja mislim da mu je visina 3,7 m a širina bi trebalo da je od 3-3,2 metara. 370 cm obično budu veliki kombajni sa 5 slamotresa. Možda grešim...

Moj tucano 430 je 3,5 metra spoljna mera na gumama...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Neko je spominjao ovde na forumu da ima firma koja skine lulu za kipanje(istovar zrna)uradi novu i ugrade na kombaj. Imali ko broj od te firme.

Pogonsko remenje hedera na megi nisu mi jednako naspanovsna, levi je nekako raspusteniji od desnog, jel ima neko isti problem? Remenja su inace nova.

Nazad
Vrh