Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U pravu si. Bolje je povesti majstora. Problem je naći ga. Bar kod mene.А мајстори, јел треба и њих повести да видим јел ради хидро погон или не....Па мајку му пољубим, најлакше је повести неког са собом и испроверавати све притиске, а не одокативном методом...проклизава уз брдо, добар хидро погон...
Mozes li reci koji je kombajn mozda ga i znam.Juče spucam 150 kilometara bez veze . Čovjek slao stare slike . Ja kada sam prišao kombajnu kad me šlog nije strefio , nemaju ni dvije stavke da kažeš evo ovo je ok.
I on se još hvali kako sa njim radi samo soju , kao pošteđuje ga
Pa bolan i krompir bi iz njega ispadao koliko je šupalj a kamoli pšenica.
Mi smo tako prošli 5-6x pre 10godina.... Žali bože izgubljenog vremena... Spičili min 1000km.... Ispriča bajke kada odeš izlomljeno i krš, ni ne ulaziš u dvorište da ga gledaš. Kaže kombajn se ceni 21000e. Reko mora da je top za te pare (NH8050) . Kaže dođi vidi nećeš se pokajati. Otišli on udaren o banderu, ceo rep kriv vidi se sa 50metara... Nismo bili bliže ni da ga vidimo. Kaže on ali prodajna cena mu je 11000evra. Reko da si mi to rekao ja ne bih ni dolazio da ga gledam za te pare.... Jedan se bio ponudio da refundira troškove goriva iz okoline Velike Plane i to zato što je imao Benzinsku pumpu. Reko hvala druže ne treba.... Tako da ima svakakvih ljudi.Juče spucam 150 kilometara bez veze . Čovjek slao stare slike . Ja kada sam prišao kombajnu kad me šlog nije strefio , nemaju ni dvije stavke da kažeš evo ovo je ok.
I on se još hvali kako sa njim radi samo soju , kao pošteđuje ga
Pa bolan i krompir bi iz njega ispadao koliko je šupalj a kamoli pšenica.
Drugar je na megi 204 prošle godine iskrivio lulu. Išao da traži iz originala i na kraju napravio sam za 10x manje para...Dali ima negde lula za kipovanje u prikolicu za Megu 204 da se kupi polovna ili ih neko pravi.
Bolje da ga ne znašMozes li reci koji je kombajn mozda ga i znam.
Jel sam pravio ili neka radionica.Drugar je na megi 204 prošle godine iskrivio lulu. Išao da traži iz originala i na kraju napravio sam za 10x manje para...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Izmerio debljinu lima i dužinu i obim koji mu treba. Otišao kupio taj komad da mu iseku u toj debljini i dimenziji. Odneo je samo u radionicu da mu saviju na obim koji mu treba. Posle je on sam vario i spajao... Mislim da mi je rekao da ga je ovako koštalo oko 150-200 evra.Jel sam pravio ili neka radionica.