Claas

Samo sto je na 130 i 150 najmanji heder 4.2 pa su slabo zastupljeni jer moras heder skidati, nemozes ici sa zakacenim po putu. Skoro je jedan lik kupovao nov claas-ov kombajn i rekao mi je da je najmanji avero 160 pa je njega uzeo, kasnije na netu nadjem da se dominator 150 jos pravi nov. Ko tu koga sad laze ne znam. Pitao sam ga kasnije sto nije uzeo dominatora 150 i rekao mi je da mu ga nisu spomenuli uopste.

Dominatori 130-150 su naslednici Dominatora 78 a Avero opet njihov naslednik samo sa dodatkom APS-a i motora od 200 ks.

Od sledeće godine neće biti ni avera, samo tucano i lexion. Avero će biti samo za Aziju...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

U zadnjih godinu dana preko su znacajno skocile cene polovnih kombajna. Pratim stalno situaciju. Ako hocete da kupite kvalitetan polovan kombajn morate da izdvojite bar 10% vise nego pre godinu dana, a pre ce biti i celih 30.
Bas su skocile cene.
I to da su preko jeftini kombajni, a ovde skupi nije apsolutno tacno. Ovde je tesko naci dobar kombajn. Ako hocete da uzmete dobar, a jeftin to cete jako tesko naci.

Paore pa svi po oglasima su:,,Remontovani''! 😂Pogotovo oni koji su ovde terani nekoliko sezona pa zamenjeni za mlađe ili veće.Ljudi se pecaju na sjajnu limariju, naviksane gume, namazan kokpit i mirišljave jelkice u kabini.

Maticu ima i kod nas dobrih, al su skupi, al ima i skupih a da nisu dobri.
Onaj ko ne poznaje tematiku kombajna lako moze da padne na jelkicu iz kombajna, al onaj ko se razume zna sta treba da gleda.

Шта је најбитније гледати на страним комбајнима,ако се кад задеси да добијем седмицу на лотоу?

FIIip DF na koga mislis iz Bijeljine? Ovaj iz Gradacca sad je kupio Tucana…
Na olx se zove lukicvojisla ovaj iz Bijeljine, ima tri claas-a 68s ali ih je skinuo sa olx-a. Bili su oko 25-26k evra po komadu sa jednim hederom. Ovaj iz Gradacca se zove Suad, kupio je Tucana ali ga i prodaje.
U zadnjih godinu dana preko su znacajno skocile cene polovnih kombajna. Pratim stalno situaciju. Ako hocete da kupite kvalitetan polovan kombajn morate da izdvojite bar 10% vise nego pre godinu dana, a pre ce biti i celih 30.
Bas su skocile cene.
I to da su preko jeftini kombajni, a ovde skupi nije apsolutno tacno. Ovde je tesko naci dobar kombajn. Ako hocete da uzmete dobar, a jeftin to cete jako tesko naci.
To je istina, bar na internetu im je skocila cena. Ali koliko sam upratio na internetu preko vecinom prodaju preprodavaci pa su cijene jace. Najbolje je ako imas kakvog clana porodice tamo da ti on nadje ili ako imas kakvog dobrog prijatelja da ti on tamo nadje. Jedan preprodavac kod nas ima tamo clana porodice i on mu nadje kombajn, taj preprodavac mu posalje pare da ga kupi i taj clan porodice mu ga posalje za bosnu labudicom. Jos plati carinu i stavi ga ovde za fine pare

Nazad
Vrh