Darko Dren
Član
I taj 130 verovatno ima lepu cenu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Deluje mi da je 150 gabaritno veći...Доминатор 150, то би требао да буде 68с на стероидима...габаритно су исти, сем снаге мотора и год производње...
Која ће бити цијена 135?I ja sam u potrazi za nekim dominatorom, 58 ili 68. Mada bih pre 68-cu. Zmaj 135 ovih dana ide u oglase. Deset punih sezona druženja - dosta...
Na olx se zove lukicvojisla ovaj iz Bijeljine, ima tri claas-a 68s ali ih je skinuo sa olx-a. Bili su oko 25-26k evra po komadu sa jednim hederom. Ovaj iz Gradacca se zove Suad, kupio je Tucana ali ga i prodaje.FIIip DF na koga mislis iz Bijeljine? Ovaj iz Gradacca sad je kupio Tucana…
To je istina, bar na internetu im je skocila cena. Ali koliko sam upratio na internetu preko vecinom prodaju preprodavaci pa su cijene jace. Najbolje je ako imas kakvog clana porodice tamo da ti on nadje ili ako imas kakvog dobrog prijatelja da ti on tamo nadje. Jedan preprodavac kod nas ima tamo clana porodice i on mu nadje kombajn, taj preprodavac mu posalje pare da ga kupi i taj clan porodice mu ga posalje za bosnu labudicom. Jos plati carinu i stavi ga ovde za fine pareU zadnjih godinu dana preko su znacajno skocile cene polovnih kombajna. Pratim stalno situaciju. Ako hocete da kupite kvalitetan polovan kombajn morate da izdvojite bar 10% vise nego pre godinu dana, a pre ce biti i celih 30.
Bas su skocile cene.
I to da su preko jeftini kombajni, a ovde skupi nije apsolutno tacno. Ovde je tesko naci dobar kombajn. Ako hocete da uzmete dobar, a jeftin to cete jako tesko naci.