Claas

Vetar smanjis na min, pustis ga u rad i onda pojacavas po malo.
Sita gornja otvoris bukvalno 4mm tako i donja, lako se ona izvrsava, samo kad je pravi trenutak za zetvu

Ne jedu gume nego se preko guma penju u kombajn i grickaju instalaciju.Uradio sam i za traktor, neću da razmišljam o tome jer otrov daje slabe rezultate.

Ja takođe nemam mačke a to bi trebale biti neke olinjale koje se lako čupaju ili persijske sa bujnom dlakom samo ko će ih očupati a da ga ne izgrebu?!🤔

Imam ja nesto obicnih i dve polupersijske macke, dva puta godisnje se zestoko linjaju, otpadaju dlake na gomile, ovako se ne linjaju.
Inace ne stavljam limove, stara je mehanizacija , do sada samo dva puta fasovao od izgrizenih zica.
Ali zato otvorim vrata i stavim jedan jutani dzak na sediste traktora i kombajna, i neka macka uvek spava u kabini.:haha:

Aco skoro pa je tako.Ima još članova iz sela koji mogu da potvrde da moj komšija ima pacove od 7 kila komad, pa 'ajde ti zamisli kako da se ponaša onaj mali taksin kada naleti na jednog takvog domaćinski u'ranjenog predstavnika svoje vrste? 😱 😂😂😂

I kod mene je 50cm+10cm pod 45⁰ na napolje.
Nijednog misa nije bilo,ali kad sam ukljucio vrsalicu,izleteo je pacov iz ne ovrsene mase i to frisak,doduse izmlacen lopaticama od lanca i odmah overen lopatom.

Kombajn je doteran sa sve pacovom od tri kile k'o zec u vršalici.Terijer je danima uskakao u bubanj i kidao sve redom dok ga nije ćapio, već sam bio na ivici živaca da kera overim lopatom ali dobro se završilo.Nisam imao problema sa pacovima ali su miševi izgrizli zaštitu kod ručica za uključivanje vršalice, hedera i kipovanja.Ako stavim otrova to se oseti u kabini, smrdi i truje vozača.Ovako pobacam otrov po motoru i nepristupačnim delovima a sada sa ovim limom mislim da neće biti problema.

Nazad
Vrh