Claas

Da li neko ima da proda kuciste ili celu bateriju za capello adapter

Može li neko da mi kaže dali na dominator 96 na onom bubnju koji služi kao filter ispred hladnjaka, postoji neka četka ili metlica u originalu?
Neznam zašto mi se nešto vrti u glavi da je imao tako nešto kad je došao a sad nema. Nema ni nekog nosača gdje bi to trebalo biti ako je otpalo.

Dali ima neko isti problem,ta cetka citava,ali opet napuni hladnjak sa svacim,zalepi spolja na hladnjak i pocne da se greje motor.probavali sve i svasta i opet udje negde.Vec sam lepio i gumu oko hladnjaka da bolje dihtuje kada se zatvori bubanj.

Morao sam ići provjeriti. Po rubu tog djela koji se okreće ima četka ali mislio sam da je bila i poprijeko u odnosu na pravac okretanja. Kad se okreće da se sam čisti.

Da ne pretražujem temu, da li neko zna gde mogu na netu da se nađu uputstvo za upotrebu i katalog delova za Claas Lexion 430?

Hvala!

Nemam ja taj kombajn već pitam za drugara, a on će najverovatnije poručiti od tog Dragana iz Rume (našli smo oglas). Jedino ako se nekad zadesi da zatreba nešto što nema u uputstvu od tog Dragana zamolićemo te da vidiš da li postoji u tvojim knjigama od kombajna pa da nam slikaš taj detalj. :ppozdrav:

Nazad
Vrh