Claas

Bobo je napisao(la):
Znam da MEdion ima na jednom satu prekidac na kojem mozes gledati brzinu bubnja, brzinu vjetra, brzinu kretanja i jos nesto mislim...

To je sat koji se nalazi kod volana i isti taj prekidac ima i moj claas. Brzina vetra, bubnja i brzinu kretanja u 3 brzini.

Na Claasu je vec u to vreme bio predvidjen board computer na kojem prikazuje brzinu, ali moj kombajn potice iz Madjarske i oni su te 1989 godine kada je kombajn napravljen bili josh dosta siromasni i najverovatnije su ga narucili bez board computera da bi ih kombajn sto jeftinije izasao pa najverovatnije ga zato nema kod mene.

to je taj sat

213bjb.jpg

a ovo je prekidac

kbc0gn.jpg

Da, na taj sat mislim... Znaci tri stvari se gledaju na njemu.

Bez obzira na bord computer, trebali su napraviti da sat ocitava brzinu s tocka. Ne znam na kog vraga su mislili kad su pravili da mjeri samo brzinu kretanja u 3 brzini. U najmanju ruku je to blesavo. Kombajnu ne treba nadgledati brzinu na cesti, vec u radu, na njivi. Konstruktor ocito nije bio kombajner ;)

:D :bravo: :ppozdrav: :haha:

Cici, svaka cast...

Kombajner, ne pratis na nastavi...

Tema je CLAAS, u satu na prvoj slici pise CLAAS, danger i cicimoric pricaju o CLAAS kombajnima i brzini kretanja dve stranice a ti pitas o zmaju :nono:

cicimoric ima claas ako se ne varam 108 al tu je negde malo veci od dangerovog :ppozdrav:

jedino ako je menjao claas za QRM,cici svaka cast sto si pronasao taj vanserijski :ppozdrav: :ppozdrav:

kombajner je napisao(la):
pa zmaj je!! ja vidim da ej tema klas samo sam odusevljen kabinom zmaja ako cici kaze da ej zmaj sta sad??

Ma da, krivo sam vidio... Ipak se radi o ZMAJ 143 QRMY... sad sam pogledao neke prospekti i zbilja ZMAJ...

kombajner je napisao(la):
pa zmaj je!! ja vidim da ej tema klas samo sam odusevljen kabinom zmaja ako cici kaze da ej zmaj sta sad??

Pa naravno da je zmaj kazem ti lepo da je vanserijski model i ljudi nisu upoznati sa tim modelom jer postoji svega nekoliko komada. Uostalom vidis da je adapter crvene boje. Pa gde si ti video Claasa sa crvenim adapterom?

ma znam zato i pitam ali bobo kaze tema claas sve claas i zasto pisem o zmaju!! pa sam se malo zbunio!! dobar zmaj dobar u kabini!!

:off_topic: Tema je Claas i nemojte pisati o vanserijskim zmajevima u temi claas! ili idite u temu zmaj ili otvorite novu temu "vanserijski zmajevi" :cao: :cao:

cicimoric je napisao(la):
bećar je napisao(la):
cicimoric može jedna pikč claasa iz vana? te koliko je to ks?

pogledaj 3 stranu ove teme tamo imas slike
e jeb* ga ode mi sema da zaradim neku lovu ::novac:: ::novac:: :haha: :haha: :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1247081301[/time]

cicimoric je napisao(la):
pogledaj 3 stranu ove teme tamo imas slike

hm, sviđa mi se, koji bi bio model od nekih 180 ks? te dali ih ima mlađih, recimo tamo oko 95god?
te kakve sve funkcije ima taj bord komp?
i jedno za kraj, topliner ili takav claas? :sta:

Nazad
Vrh