Claas

Pa kad i oni sernjaju.Za te pare mogli su mu topli fen ugraditi pa da svodi vlagu na 14%.

klas.jpg

Imam problem sa uljanim hladnjakom od motora perkins 6.354 na dominatoru 88.Spao je poklopac na koga se montiraju creva za protok vode nevidim da ima neki navoj ili da se nekako pritegne taj poklopac jednostavno je poceo da curi i rukom ga malo povucem on spadne.Jel neko ima sliku iz kataloga kako to izgleda?Nije mi jasno na koji nacin da se vrati to dal da nabijem i zalepim silikon? :sta:
Evo i slike kako kako izgleda taj deo
35.jpg
[/IMG]
Obelezio sam poklopac tog hladnjaka sto je spao
35.jpg
[/IMG]
steva 1984 sa takvim hladnjakom sam imao jesenas belaja,nemoj stavljati silikon i budziti flah,ocisti lepo povrsine poklopca i drzaca,odvi one tri matice sa drzaca da ne ostetis gumicu prilikom letovanja i zaletuj lepo.pazi na polozaj cevi kako je bilo i vari

@cvejka
Problem je sto tu nema nikakvog drzaca.Stavio sam malo silikona i improvizovao neki drzac od flaha koji se drzi za one 3 matice,zasada drzi nebi trebalo da ima problema.
Danas isao u nabavku delova uzeo drvene lezajeve za one vile iznad slamotresa cena 983 dinara po komadu tj. jedna polovina drvenog lezaja.Sad jel neki high-tech lezaj neznam meni ovo lici na bukovu blazuljku :osmeh:
20140610140109.jpg
[/IMG]
Za slamotres je jedna polovina lezaja oko 50 eura nesto mi je to jaka cena.
20140610140556.jpg
[/IMG]
Ovaj sraf kosta 2500 dinara bez podloske i matice i nisam ga pazario jer mi je potrebno 10 komada,napravice mi rodjak na strugu stvarno preterase sa cenom

Presovani sper kuvan u lanenom ulju kako bog zapoveda,nemoj se zezati sa tim,ako kupis neki krs mozes precvikati osovinu slamotresa.

@cvejka
Problem je sto tu nema nikakvog drzaca.Stavio sam malo silikona i improvizovao neki drzac od flaha koji se drzi za one 3 matice,zasada drzi nebi trebalo da bude problema.
steva 1984 bice kasnije problema veruj mi,kad odvrnes 3 matice ona aluminijumska kao platna velika sto poklopac ulazi u nju na to sam mislio kao drzas-poklopac letujes za taj aluminijumski deo

jedan siroki remen ide s bitera na grlo(pogon grla i hedera)
a dva remena idu sa zadnje osovine grla(remenice) napred na remenicu koja pogoni heder
koji od ovih ti treba.....
kod mene na do86 ta dva imaju katalosku oznaku 629836.0 i dimenzija im je 22*3886li a onaj sto njih pogoni je 673638.1 je 32*3060li i ja uzimam 32*3050li .

Nazad
Vrh