Pisano je u temi da su to kombajni za izbegavanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Takodje i kod nas ista prica sa comandorom 114.ima kod nas jedan claas commandor vizuelno prilčno dobro očuvan i brzo radi al zaradu u sezoni u priličnoj meri su pojeli kvarovi....
Pisano je u temi da su to kombajni za izbegavanje.
Ima pametniji i od tebe i od mene.Ljudi po Vojvodini koji su to vec probali.Ja bih pitao njih......PA neverujem da bi bilo bas neke velike havarije... Ima tu sigurno neke lamelice ili tako neceg slicnog... Meni se licno jako svidjaju i mozda nekad rizikujem i uzmem nesto nesvakidasnje... Nemora da znaci da nesto sto se nevidja cesto da nevalja... Vidim ih dosta u radu i to u perfektnom stanju... Naravno kome treba,kombajn je ogroman za mene trenutno...
Svi kazu da nevalja a niko ne rece sta konkretno nevalja na njemu... Cisto da se zna ??? Ma meni izgleda zanimljiv(posebno nacin bez slamotresa) pa rekoh da pitam mozda zna neko nesto vise o njemu... Na kraju nije ni vazno...
Al ga ceeepppaaa...Kris zavisi ko je vozio a ovaj ujin 150 sam gledao i soju i kukuruz kad ga je uja vozio i mogu ti reći da ide oko 6kmh a možda i brže.