Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Nisam ni znao za to,a nisu me ni vidjeli(valjda ),a i zatamnjena su stakla bila u auta,malo sam prozor otvorio i slikno,ma neće njima ništa biti od dvije uslikane fotografije
Našao sam jedan Claas Columbus. Zadnja cena je 1700e, nije radio zadnjih 10 godina. Čini mu se jako povoljno ili sam se presao? Da li neko ima takav kombajn?
Ja sam imao pre Mercatora tog malog Columbosa... Zavisi sta ces sa njim raditi ali to je kombajn malog kapaciteta... Ako si mislio na Columbosa...
A cena sta znam manje vise...
Nisam ni radio sa njim tako da neznam... Mislili smo da ga osposobimo za rad ali ipak smo se predomislili... Motor je bio u kvaru i odlucili smo da ga rasturimo u delove... JA sam ga uzeo za 200e sa pokverenim motorom to jest bez motora...
Pa ja neznam koliko tacno treba ali sigurn 2 sata da ovrsi 1h...
Pitanje za članove foruma gde ima(u kom selu ili ko ovde na forumu ima) Claas Medion 310,320,330,340 hteo bih da kupim jedan takav ali bih voleo da ga vidim kako izgleda izbliza i unutra motor kako stoji itd???
Ako negde ima u blizini Claas Dominator 98 ili još ako ima isti taj ali VX jer je sve isto kao na Medionu.Učinak izgled osim spoljne oplate, motor može da bude OM 906.Jedina razlika je u ceni jer medion ima bar 3 puta veću cenu samo ne znam zbog čega.