manjevicu,ovo ti je bolje,moj poznanik prodaje dobar kombajn http://www.mojauto.rs/polovni-poljoprivredna/1431794_CLAAS_3107_dominator-80_1980_god
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imaš kod Noleta na bubanj potoku 3 kom su bile.Bas lep ovaj Consul... Deluje bas bas ocuvano...
Ako neko ima za prodaju secku za Mercatora nek me kontaktira kupio bi je...
Ja mislim da ne vredi vise od 1000e....Bi li neko mogao da napiše okvirnu procenu cene za Class Columbus 1960. godište, zahvat 1,8m, motor od Tamića (3.3l, 65 ks, linijska pumpa), presa, poslednji put radio 2010. i tada je bio skoro potpuno ispravan. Od tada stoji u šupi.
Kajiš nameštaš da ti pantalone ne spadaju.
Sad cu malo mozda da te dosadjujem ali nesto mi nije jasno... Danas ja i cale gledali oko naseg Mercatora i ima sajbna gore na motoru slobodna i jasno nam je 100% da tu secka uzima pogon.. Ali kako se onda iskljucuje??? Onda cim upalim kombajn krece i secka da radi???? Ta sajbna nema veze sa ruckama u kabini,jedino da ima neka druga rucka na kojoj se ukljucuje i iskljucuje secka pa se naknadno ubacuje??? Izvinite na pitanjima ja bi naj radije da pogledam kod nekog ali nema niko Mercatora kao moj sa seckom...