Claas

Znam i ja da je bolje, ali koliko li trazi? I nema secku ni za slamu ni na adapteru...

Bas lep ovaj Consul... :bravo: Deluje bas bas ocuvano...

Ako neko ima za prodaju secku za Mercatora nek me kontaktira kupio bi je... :ppozdrav:

Bi li neko mogao da napiše okvirnu procenu cene za Class Columbus 1960. godište, zahvat 1,8m, motor od Tamića (3.3l, 65 ks, linijska pumpa), presa, poslednji put radio 2010. i tada je bio skoro potpuno ispravan. Od tada stoji u šupi.

13500 evra. ali ja mislim da bi ga dao jeftinije. radio mi je suncokret par hektara primese su bile 1.7. ima sve hedere,,,dodji,vidi ako te interesuje.

600,700 I 800 eura zavisno od stanja. To bi trebalo da je remenica sa leve strane gledano od nazad,Meni nije odgovarala jel mi je trebala remenica sa desne strane gledano od nazad.

Sad cu malo mozda da te dosadjujem ali nesto mi nije jasno... Danas ja i cale gledali oko naseg Mercatora i ima sajbna gore na motoru slobodna i jasno nam je 100% da tu secka uzima pogon.. Ali kako se onda iskljucuje??? Onda cim upalim kombajn krece i secka da radi???? :sta: :sta: Ta sajbna nema veze sa ruckama u kabini,jedino da ima neka druga rucka na kojoj se ukljucuje i iskljucuje secka pa se naknadno ubacuje??? Izvinite na pitanjima ja bi naj radije da pogledam kod nekog ali nema niko Mercatora kao moj sa seckom... :udri:

Ја сам једног Меркатора 75-ицу са сечком продао. На њему смо морали да скидамо и намештамо каиш у зависносту да ли хоћемо да сечка ради или не.

I svaki put kad zavrsis parcelu moras da skidas kajis da ti secka ne bi radila putem???? :sta:

Kajiš nameštaš da ti pantalone ne spadaju. :haha:

E dobar si.. :haha: :haha: Moracu da vidim da odem kod nekog da vidim sta mi sve treba jer ce da me slazu 99% i ence sve da mi prodaju sa seckom!!! Sutra zovem ovog iz Bubanj potoka da vidim za cenu.. Mada mi je to mnogo 800e... Danas moj cale zvao jednog lika i kaze da je imao 3 i prodao ih poceni 300-350e.. :sta:

Taj za 300 verovatno ne kaže istinu.Moja je plaćena 1000 eura sa remenicama nije original za D85 nego je na njoj pisalo flomastereom senator . I manja je nego za D85 ali radi bez problema.ćiro imaš duplu remenicu ne znam kako se stručno naziva ali samo prebaciš remen I ona vozi remen na "slepo".

Ma moguce da muti nesto kaze prodao je sve 3 ali kao da ce da nabavi opet negde preko grane,rekao za mesec dana da se cujemo.. Bas cu da vidim..
Znaci sa one remenice sto se stalno vrti ide na drugu i ujedno izmedju tih remenica se prekida rad secke??? Ako sam dobro razumeo,posle kajis od motora do te prve remenice vrti uprazno????

Sad cu malo mozda da te dosadjujem ali nesto mi nije jasno... Danas ja i cale gledali oko naseg Mercatora i ima sajbna gore na motoru slobodna i jasno nam je 100% da tu secka uzima pogon.. Ali kako se onda iskljucuje??? Onda cim upalim kombajn krece i secka da radi???? :sta: :sta: Ta sajbna nema veze sa ruckama u kabini,jedino da ima neka druga rucka na kojoj se ukljucuje i iskljucuje secka pa se naknadno ubacuje??? Izvinite na pitanjima ja bi naj radije da pogledam kod nekog ali nema niko Mercatora kao moj sa seckom... :udri:

Imam ja takav pogon secke na senatoru. Secka na sebi ima ukljucivanje, jeduno sto se vrte remeni dokle god radi motor...

Не Ћиро, само када се укључи вршалица онда је радила и сечка.

На 96 је сличан принцип, с тим што смо направили још једну "лажну" ременицу па онда она врти на "празно" и не тера сечку. Тј. нисмо ми правили, тако смо добили када смо купили комбајн, ми смо само то све склопили да ради.

Nazad
Vrh