Claas

Bile su trule sve i ja bacio gume sacuvao samo felne..... Nemam gumu...

spone su OK, koliko sam gledao, al samo ima pola kruga lufta u kučištu volana, nije to neki problem za voziti, al volio bi napraviti......da li možda imaš dobro to kučište?

imam samo 2 sita uz njega, jedno je unutra, sa duguljastim rupama, vjerojatno za žito i ječam, a drugo je sa okruglim rupama, al neznam kojeg su promjera.......zanima me kakvo sito bi trebalo za vršidbu suncokreta????

Imao sam i kuciste ali je usla voda u njega i preko zime smrzlo i puklo je!!!!! Mozda su bili dobri elementi ali ja sam ga bacio tako komplet...

Imam dosta delova,heder kompletan skoro a to sve pase i na Mercatora...

A Suncokret sa Mercatorom vrsim sa sitom 12mm... bez problema....

Malo sam obilazio dominatore, pa me zanima zašto na nekima ima a na mnogima nema ovaka pločica kao na slici ? Konkretno ovo sam slikao na dominatoru 98sl koji je uvežen iz Italije dok na drugima nema???
fotografija0455.jpg
[/IMG]
i to još blombirana !!!

Zato sto lazu koje je godiste kombajn,vidjao sam i prekucavane brojeve na tablicama i to bas gde je godiste od raznoraznih marki kombajna

On je tvrdio da je '95 godiste a ja da je '88 plocicu nisam zatekao kad sam ga gledao.U saobracajnoj se vodi da je '95.Kombajn je ok jedina zamerka je ta skinuta plocica:osmeh:

on je i skinuo,ja sam je gledao svojim ocima i koliko se secam da je bilo 88-89,proslo je to odavno,kako potrosnja na perkinsu....:osmeh:

Cackali su mnogi majstori bosh pumpu i dimio je jako sa povecanom potrosnjom,izgubljenom snagom,dok nisam odneo kod zeravice sada odlicno radi i krece se oko 7-8 litara po jednom jutru koliko sam primetio sa hederom zitnim a sa adapterom od 4 reda malo vise trosi koliko nisam merio

Nazad
Vrh