Claas

Lele ti iz Almexa skidaju kozu!!!! Nosio sam im onaj variator voznje... Odrali me!!!

imajte u vidu da se heder spusta prirodnim padom ili sopstvenom tezinom a ne pod pritiskom,sto se tice spustanja pumpa moze i da se skine,da je do razvodnika heder bi mu padao i kad se rucka nedira,stalno bi popustao u radu,kvar treba traziti u prigusivanju protoka ulja pri spustanju hedera,moguce je da je na razvodniku holender na kome ide cev(crevo) na klipove za dizanje sa prevelikom rupom pa ima brzi protok,ima ovde i strucnijih pa nek pomognu,ja znam kako je na dominatoru a nebi trebalo ni na merkatoru da je daleko

- - - - - - - - - -

Lele ti iz Almexa skidaju kozu!!!! Nosio sam im onaj variator voznje... Odrali me!!![/Q
pancevacka depilacija

E sad druze i ti.. Jos cu kombajn da glancam... :sta: Njega samo operem i pod supu... A za vijagru ti nije losa ideja.. :haha:

- - - - - - - - - -

Samo da ne stavim previse to tvom iskustvu mislis da je dosta tih 10%??? :osmeh: :haha:

Heder mu sleti to je normalno, i kod mene je tako i ja sam se bojo u početku al jednostavno takav je dok npr: kod mene na ĐĐ 1620 je totalno drugacije i preciznije, ciro pa godine su mu to su kombajni iz sedamdesetih, vozio sam i od strica mercatora ista stvar meni se desilo da teze mota al mi je falilo ulja, heder da ostavim cijelu godinu dignut ne popusti ni milimetra jedino mi to i valja na njemu ako je neko zainteresiran za kupnju dogovorit cemo se !

A heder ne pusta ni kod mene ni milimetar... A znaci i kod tebe tako brzo pusta heder???? Nisam video kako je kod ostalih zato sam i pitao jer sam video da nije ko na Zmaju..

godina je 1968, a izašao me 1200€ + prijevoz (335€)

samo bi još htio nabaviti onaj zadnji poklopac......i htio sam te već pitati, jel tvoj ima lufta na volanu???? moj ima oko pola kruga, to bi htio rješiti......uz njega sam dobio još mrežu za hladnjak, i poklopac remena na bunkeru, koji nije montiran na slikama, te jednu kosu, trošna je, samo treba nove noževe, a ova na kombajnu je još dobra.......pred sezonu možda nebi bilo loše da složim si jednu novu kosu, da imam u rezervi......

kombajn nije baš nigdje trul, poklopci od elevatora su ko novi, kao i lim od spirala......to sam gledao najviše pri kupnji kombajna, jer to valjda prvo ode......gume su valjda još original, dunlop marke......neko remenje je original, nebi bilo loše da nabavim to novo......

Nisi mnogo platio,ali stvarno dobro izgleda,mislim da nemam lufta ali to se lako nadje gde ima lufta.On ima pocinkovan lim,a jos ako nije truo kao sto kazes ima da te sluzi 10 god da nista nepipas.

čini mi se da volan ima luft u samom kučištu volana, i dosta se lagano mota, razmišljao sam da ugradim servo, ako se djelovi nađu povoljno, samo se bojim da možda pumpa nebi bila slaba, ili da bolje rastavim to kučište preko zime i uredim za sezonu, onda sam miran......

jeftinije mislim da nisam mogao proći, gledao sam i jednu EUROPU, veći heder ima, veći bunker i duže slamotrese, ostalo mi na oko izgleda isto i ima jači motor.........al je puno više radila od ovoga i ima stvari koje je trebalo raditi, iako ni ona nije bila trula.......

od zmaja sam nekako odustao, jer sve što sam gledao je trulo.......za nekih 3000€ se nemože naći solidan zmaj.......pa onda mislim da je bolje da bude i manji kombajn, al 90% ispravan i da je lim zdrav......

godina je 1968, a izašao me 1200€ + prijevoz (335€)

samo bi još htio nabaviti onaj zadnji poklopac......i htio sam te već pitati, jel tvoj ima lufta na volanu???? moj ima oko pola kruga, to bi htio rješiti......uz njega sam dobio još mrežu za hladnjak, i poklopac remena na bunkeru, koji nije montiran na slikama, te jednu kosu, trošna je, samo treba nove noževe, a ova na kombajnu je još dobra.......pred sezonu možda nebi bilo loše da složim si jednu novu kosu, da imam u rezervi......

kombajn nije baš nigdje trul, poklopci od elevatora su ko novi, kao i lim od spirala......to sam gledao najviše pri kupnji kombajna, jer to valjda prvo ode......gume su valjda još original, dunlop marke......neko remenje je original, nebi bilo loše da nabavim to novo......

Ako ti slucajno lose spone javi se... Imam spone za njega zao me bilo da ih dam u staro gvozdje... Imam i zadnji trap za njega komplet sa felnama.. Kao i jos dosta stvari...:ppozdrav:

Nazad
Vrh