Claas

Jedno poslepodne pre tri ili više godina vozao sam se sa tvojim ćaletom u njim(Vektor),hteo sam i ja da kupim isti takav kombajn,pa sam se raspitivao ko ima i dogovorio s tatom tvojim da to čudo od mašine vidim u radu...Vaš kombajn je bio skroz O.K. al ga tad niste prodavali a taj koji sam ja hteo da kupim zvao telefonom nafalili ga i otišo da ga vidim falili mu i srede i krajevi...i ohladio sam se od paklene mašine...:osmeh:

P.S. Imali ste neki plavi ruski adapter na njemu.

meni su nekako nerealni ti radni sati koji se navode za te kombajne iz uvoza stare 20+ godina
moj zmaj napravi godišnje 200-250 r.s na 100-120 hektara a sumnjam da je taj godišnje radio manje
verovatno tu površinu uradi brže al opet je to malo za 20 god. to je 80 sati godišnje
ispada da je radio 40-50 hektara

Možda tebi zvuči nerealno ali u nekim državama je zakonom zabranjeno bilo kakvo korigovanje radnih sati ili kilometraže.Za takve rabote možeš da naj.... ko žuti.

Nije tamo kao kod nas da se juri i žuri za uslugama.Rade ljudi sebi i to je to.Koliko bi tvoj kombajn godišnje pravio radnih sati da radiš samo svoje?

e evo i ja nesto pametno da kazem od konzula (klasa) 1978 god,pravim za kukuruz ali da bere u klipu,tako da ide 100% restauracija tako da visak sto skinem keder,binker,i onu utrobu iz nutra moze nekom da vrsi posao.....

Koliko ce redova da ima na kraju??? 2 ili 3??? I od cega ces da mu stavis Heder napred??? I ja sam bio razmisljao o tome ali se plasim da ce biti velikih ulaganja a nemam od cega heder da ku stavim,jedino od nekog dvorednog beraca ali ni to nije nimalo jeftino... Sto se tice Conzula mogu da nadjem za male pare...

Koliko ce redova da ima na kraju??? 2 ili 3??? I od cega ces da mu stavis Heder napred??? I ja sam bio razmisljao o tome ali se plasim da ce biti velikih ulaganja a nemam od cega heder da ku stavim,jedino od nekog dvorednog beraca ali ni to nije nimalo jeftino... Sto se tice Conzula mogu da nadjem za male pare...

ma imam neke ideje od kk da stavim keder da prepravim ili jednostavno njegov 3-vrsni,valjci,elevator i bunker to bi ja sto bi rekli ''skarabudzio''

Bice dosta posla od tog KK da se sve napakuje na Claas-a... Jedva cekam da vidim kako je sve ispalo.. Imao sam jednog Claas-a Columbosa,sad se akjem sto sam ga prodao u staro gvozdje nije bio uopste truo ili zardjo,mogao sam da napravim berac od njega!!!

ako imaš sliku, stavi da vidim kako tvoj izgleda......
Evo obecanih slika..
fotografija0249.jpg

fotografija0250.jpg

fotografija0255.jpg

fotografija0254.jpg

Nazad
Vrh