Claas

Današnja isporuka primarnog i sekundarnog filtera vazduha za kombajn Claas Medion 310 .

ssl22874.jpg
ssl22875.jpg
ssl22876.jpg

Obnovljena osnovna sredstva za rad .
ssl22877.jpg

Ja ću izdržati svaku "kaznu" od urednika pa neka mi stalno bude vikend.

Poslednja izmena od urednika:
Zamena hidraulične pumpe na Claas-u Dominator-u 108 SL.Ovaj kombajn ima trostepenu pumpu, ali zbog pucanja osovine pumpe ostao je samo sa "volanskom" pumpom.Ugradjena je dvostepena uz male prepravke na hidraulici.
ssl22983.jpg
ssl22984.jpg
ssl22985.jpg
ssl22986.jpg
ssl22987.jpg
ssl22988.jpg
ssl22989.jpg

A taj loctite čemu služi kad remontujete pumpe ili malo podmazujete gumene delove ? malo nejasno šta on radi tu.

To je sprej za klinasto remenje i to je od vlasnika i stoji na improvizovanom radnom stolu pored pumpe.Znači nije moj nego od vlasnika kombajna.

svi se hvale sa velikim claasovima, ja ću s najmanjim......zakapario, trebam otići po njega.......slike budu kada dođe kući, a izgleda ovako nekako, samo ima diesel perkins gore.......za moje potrebe solidan stroj, a kako bude radio, to ću vidjeti u ječmu, nadam se pomoći, jer imat ću puno pitanja oko podešavanja......dobio sam neke knjige za njega, 2 od motora, i jedna od cjelog kombajna, po sastavnim djelovima.......nakon puno razmišljanja, odluka je ostala na claasu, iako manjem, jer veći je otišao par dana nego što sam ja htio otići po njega.....

tako je, columbus.......jel tvoj dizel ili benzinac.....????

jesi zadovoljan s njim?

koliko napraviš godišnje?

ovaj stariji čovjek, od kojeg sam kupio, vlasnik je kombajna 21 godinu......ima negdje i original račun, a tvrdi da je drugi vlasnik......iako mi to nije bitno toliko

što si sve vršio s njim????

Iz fabrike je bio benzinac,kod mene je benzinac radio 2 god i crko,tad sam ubacio Perkinsov 533,i do danas ide dobro sa njim.Moj je 62 god,kosa 1.8m,radi lepo samo mali ucinak moze da napravi,ali za mojih 3h psenice zavrsavam posao.

Nazad
Vrh