Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas nije takav slucaj.Najvise uradi onaj koji radi najeftinije.Sta mi vredi nov ili neki ekstra lep mlad skup kombajn a neko drugi se nadje da radi dosta povoljnije od mene jos ako je pod kreditom........A ti sto imaju vece posede a nemaju kombajn ti su najgori ucene toliko ljude + slazu za povrsinu pod kulturom tako da nemaju racuna da kupe kombajn.Kako ne ipak su to relativno jos skoro novi kombajni, istina da su dosta skupi ali ako se ima posla za njih vrijedi ga imat, i uvijek ces imat prednost u uslugama, vecina sada po selima oko mene ima ih dosta da rade po 100 hektara i nitko nema kombajn i jedan kolega kaze ima 60kj soje zasto bi mi vrsio neki stari kombajn 4-5 dana ako već plaćam onda cu zvat nekog sa pravim strojem i sječkom i to je to, vrsio je jedan poznanik koji također ima mediona 310, kao i kukuruze, ja isto plaćam vršaj kukuruza i komsija se naljutio sto ga nisam zvao a ima zmaja i nema tarup na adapteru vec ako placam istu svotu bolje zbvat nekog ko ima tarup fino iztarupira a ovo za njim nema sanse da se fino poore cak ni kad se zapali ostanu one stapke, malo sam oso u off !
Kako ne ipak su to relativno jos skoro novi kombajni, istina da su dosta skupi ali ako se ima posla za njih vrijedi ga imat, i uvijek ces imat prednost u uslugama, vecina sada po selima oko mene ima ih dosta da rade po 100 hektara i nitko nema kombajn i jedan kolega kaze ima 60kj soje zasto bi mi vrsio neki stari kombajn 4-5 dana ako već plaćam onda cu zvat nekog sa pravim strojem i sječkom i to je to, vrsio je jedan poznanik koji također ima mediona 310, kao i kukuruze, ja isto plaćam vršaj kukuruza i komsija se naljutio sto ga nisam zvao a ima zmaja i nema tarup na adapteru vec ako placam istu svotu bolje zbvat nekog ko ima tarup fino iztarupira a ovo za njim nema sanse da se fino poore cak ni kad se zapali ostanu one stapke, malo sam oso u off !
Ni slicni nisu, to su ti gospoda koja nece da sjeda u kombajn, pazi on radi 100 hektara zemlje, hoce novi stroj sa sječkom da mu vrsi i to je to, kad mu zavrsi on plati i gotovo, uvijek se prije rada kaze cijena a sa sječkom je 450 kuna po jutru kod nas, nema on 100 ha pšenice, podjli se na š.repu,pšenicu,soju i kukuruz on je soju ovrsio prvi u selu, njegovi strnjaci su potanjurani, on sad poslje kise sjeda u traktor kaci RD+S i ode sijat, poorat ce u 11 mj-u i gotovo, a ja cu orat ko i svake godine 23.12 maltene na badnjak, a jedan je imo kombajn i prodo i kaze odkad nemam kombajn bolje zivim oni su ti takvi hoce platit al traze i uredan stroj !Lele mogu misliti kakvi su ti sa 100h a nemaju kombajn verovatno zele da im se 0vrsi po 20e hektar i plus umesto 100h kazu da imaju samo 60h... Sit sam takvih ali ne bas sa tolikim povrsinama... Kod mene u selu ko radi vise od 10h psenice obavezno ima neki krs od kombajna,a ko radi vise od 10h i nema kombajn on sveke godine menja kombajnera jer vise niko nece kod njega da ide da vrsi i da ga ovaj zafrkava... Jednom sam naseo i nikad vise...
Iskren da budem ta filozofija mi se sviđa .Ni slicni nisu, to su ti gospoda koja nece da sjeda u kombajn, pazi on radi 100 hektara zemlje, hoce novi stroj sa sječkom da mu vrsi i to je to, kad mu zavrsi on plati i gotovo, uvijek se prije rada kaze cijena a sa sječkom je 450 kuna po jutru kod nas, nema on 100 ha pšenice, podjli se na š.repu,pšenicu,soju i kukuruz on je soju ovrsio prvi u selu, njegovi strnjaci su potanjurani, on sad poslje kise sjeda u traktor kaci RD+S i ode sijat, poorat ce u 11 mj-u i gotovo, a ja cu orat ko i svake godine 23.12 maltene na badnjak, a jedan je imo kombajn i prodo i kaze odkad nemam kombajn bolje zivim oni su ti takvi hoce platit al traze i uredan stroj !
Kod nas nije takav slucaj.Najvise uradi onaj koji radi najeftinije.Sta mi vredi nov ili neki ekstra lep mlad skup kombajn a neko drugi se nadje da radi dosta povoljnije od mene jos ako je pod kreditom........A ti sto imaju vece posede a nemaju kombajn ti su najgori ucene toliko ljude + slazu za povrsinu pod kulturom tako da nemaju racuna da kupe kombajn.
Neznam o'će li valjati ima samo dva noža na roto sečki...jel to takozvani sto bi neko reko Kornspid