Attila
Član
Kako ja vidim tebi nije problem u kombajnu nego u majstorima pa ti je dojadio i kombajn ako ne grešim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@Gospodine Nele001 dali malo dali puno, meni je bitno kad me netko u danu nazove i kaze mi imam za vrsit 20 ha da ja mogu sjest u kombajn i bez brige otic na njivu, ove godine sam izgubio usluga jako puno ne mogu stic i to je to ne kudim taj kombajn, samo ja kako god probam kod mene ne ide, kod vas je kosa 4.2 pa sigurno vise skinete od mene dnevno al opet ne znam, volio bih vidit vas kombajn jel imate kakvu sliku video u radu ?
Ja kazem jedno ti drugo o cem d araspravljamo, ako mozes toliko kosi, nemam ti ja sta prturjecit ja samo kazem ja ne mogu toliko sezonu odradim s dva tri kvara i izguro sam jedva malo više od 60 jutararatarhr, један мој стриц је имао комбајн једну сезону па га продао. Стално се кварио, као када ти говориш о твом. До душе, радило се о Змају, али би им надимак могао бити исти. Чираш.
Ja kazem jedno ti drugo o cem d araspravljamo, ako mozes toliko kosi, nemam ti ja sta prturjecit ja samo kazem ja ne mogu toliko sezonu odradim s dva tri kvara i izguro sam jedva malo više od 60 jutara
Да има само пар комбајна, ни они не би имали другог избора па би вас пар да чекају, без обзира да ли имали кварове или не.А посла си изгубио јер има доста комбајна. Када смо радили ових 110 хектара са 75-ицом, било је само пар комбајна у селу. Сада их има око 15.
A koliko je niklo pšenice nakon žetve?
Kombajn Claas corsar.Ma da nastavio sam bez problema i zavrsio sezonu.Samo mislim da nece pravilno rastresati zitarice.Pa bih je sredio sad za suncokret.Žicu možeš sam da menjaš kupuješ svjetlovučenu ja sam to radio ali ove prečke na korpi bi trebo ispravit, za bubanj se obrati Gospodinu Panonstibu on ti to najbolje zna
Koji je kombajn u pitanju, i dali si kombajniro dalje tako s tom savijenom šinom ?