Claas

Danas turneja po Srbiji.Polazak u ranim jutarnjim satima pa preko Beograda, Pozarevca, Kladova, Donjeg Milanovca, Negotina do Prahova radi pregleda jednog kombajna i nazad preko negotina, Zajecara, Paracina, Beograda i ponovo do Novog Sada.Sve u svemu oko 700 km voznje, lepo druzenje i lepi predeli koje smo posmatrali tokom puta.
ssl22264.jpg
ssl22265.jpg
ssl22266.jpg
ssl22268.jpg
ssl22269.jpg
ssl22261.jpg

Skines fino crevo bez bojazni da ce ulje iscuriti,onda lepo nadjes sarafe 12x30 2komada i uvijas u donju remenicu da se rasire,jedino sam zaboravio kais od secke

@cira92 ajd malo poslikaj kako si to dolje zašaravio i sve postavio, bio sam u bolnici imo sam operaciju nisam stigo pripremat kombajn za soju, a nisam niti kupio ista drugo a 2 tjedna bi trebo mirovat pa sad od muke ne znam sta bi, probat cu polako ove sitne stvari pregledat i riješit, i koliko si platio te tzv. paprike ?

Dobio sam dojavu da ste tamo,ali smo se mimoisli na pruznom prelazu,a bas sam hteo nesto da vas pitam.

@cira92 ajd malo poslikaj kako si to dolje zašaravio i sve postavio, bio sam u bolnici imo sam operaciju nisam stigo pripremat kombajn za soju, a nisam niti kupio ista drugo a 2 tjedna bi trebo mirovat pa sad od muke ne znam sta bi, probat cu polako ove sitne stvari pregledat i riješit, i koliko si platio te tzv. paprike ?

Sutra cu to detaljnije slikati.. Platio sam te siljke 300e..

Da serviser toga kombajna nije svratio do vas:osmeh:
Bila jedna gospodja, a cini mi se da je u kolima imala i jednog dal servisera, dal inzinjera nisam uspeo da doznam. Znam samo da su predah nasli kod mene na terasi, kazu da od silnog znanja koje im je prezentovano nisu smeli dalje a da ne popiju po 'ladnu kiselu :osmeh:

Nazad
Vrh