MONTOYA
Član
jel može suncokret na žitnu korpu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Skines fino crevo bez bojazni da ce ulje iscuriti,onda lepo nadjes sarafe 12x30 2komada i uvijas u donju remenicu da se rasire,jedino sam zaboravio kais od secke
Da serviser toga kombajna nije svratio do vasDobar kombajn nema sta, samo mu malo celave gume zadnje.
@cira92 ajd malo poslikaj kako si to dolje zašaravio i sve postavio, bio sam u bolnici imo sam operaciju nisam stigo pripremat kombajn za soju, a nisam niti kupio ista drugo a 2 tjedna bi trebo mirovat pa sad od muke ne znam sta bi, probat cu polako ove sitne stvari pregledat i riješit, i koliko si platio te tzv. paprike ?
Bila jedna gospodja, a cini mi se da je u kolima imala i jednog dal servisera, dal inzinjera nisam uspeo da doznam. Znam samo da su predah nasli kod mene na terasi, kazu da od silnog znanja koje im je prezentovano nisu smeli dalje a da ne popiju po 'ladnu kiseluDa serviser toga kombajna nije svratio do vas
Sa žitnom sam uvek radio i nije bilo nikakvih problema.jel može suncokret na žitnu korpu?