Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E pošto sad znam da ste odradili i tog sveže kupljenog zelenka u Busenju mirnije glave ću u žetvu.U planu je da mi rade neke površine ukoliko iskrsne neki problem sa mojim stalnim kosiocem.Ja koliko sam gledao uz put dok sam obilazio kombajne sve strnine su u uspravnom stanju.Možda ima i polegleg useva, ali ja to nisam primetio možda tamo oko Busenja kada sam radio jedan kombajn.
Gde mogu pronaci da kupim one uloske u filteru za vazduh upitanju je Claas Mercator... Filter je sa uljem pa mi je ona plasticna trava (ili kako vac) pri kraju... Ima li to negde da se kupi ili me ceka zamena celog kucista... Unaprted hvala...
Ciro kao sto je G.Atila M napisao je najbolje.Ja sam kupio u Pozarevcu u prodavnici delova za ursuza i zetora.Kostao je 700din.Uz male prepravke je legao kao pesnica na oko.Gde mogu pronaci da kupim one uloske u filteru za vazduh upitanju je Claas Mercator... Filter je sa uljem pa mi je ona plasticna trava (ili kako vac) pri kraju... Ima li to negde da se kupi ili me ceka zamena celog kucista... Unaprted hvala...
Ne znam za te uloške gde šta i kako ali Vam svakako toplo preporučujem da pređete na suve filtere iz prostog razloga što mnogo bolje prečišćavaju vazduh od svih tih filtera sa uljnim kupatilom + svakakvim ulošcima. Bolje čuva motor od čestica prašine, a samim tim smanjuje i "razaranje" motornog ulja. Na duge staze takođe smanjuju potrošnju goriva jer u komoru za sagorevanje dospeva čistiji vazduh te sagorevanje može biti potpunije (na kvalitet goriva ne možemo uticati, ali na kvalitet vazduha svakako). Ja Vam mogu pomoći sa potrebnim proračunom i izborom odgovarajućeg filtera iz kataloga, ako se budete odlučili na ovaj korak.