Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
skinuto ima dva termostataizbaci ga pa probaj jedan dan bez njega pa ćeš videti jel se greje dalje ili ne.
Sinisa ugradjivao se grafitni lezaj i na Alfu,Saab,mercedes,audi...Grafitni ležaj na autu je jedino imao Moskvič 2140 i mislim da je imala Chrysler Simca 1301-1501. Ali naravno da je ležaj mnoooogo bolje rešenje! Cvejo aj pusti mi pp od čega si nabudžio ležaj.
Nisam hteo da napisem javno jer mnoge to i ne interesuje kog interesuje javice mi se na pp i ne vidim problem.Ako ima vise zainteresovanih napisacu javno ,i to ne predstavlja nikakav problem.Jesu li ovo neki novi momenti na forumu? Od sada valjda svako treba da piše postove tipa: "Ja znam NEŠTO! Ako vas interesuje šta je to, pišite mi na PP".
Mogli ste odmah da napišete o čemu je reč, kao što su i drugi u ovoj temi nesebično delili svoje znanje bez da vas nateraju da im "dolazite na noge" po odgovor.