Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko se krece cena po komadu?Te letve grla možeš kupiti original kod dobavljača rezervnih dijelova za claasa, ja sam na mercatoru kupovo letve od ĐĐ 1620 kombajna dobio sam ih ispod ruke i evo vec 3. sezona bez problema radi moro sam ih skratit i rupe nove izbušit.
Zovu se Šine, ne nozevi
Radi covek iz Sabca po uzorku,duzni metar je oko 40eKoliko bi kostali nozevi za bubanj (valjda se tako kaze) za Claas Mercator??? Sirina je 125cm i gde se mogu naci???
Koliko bi kostali nozevi za bubanj (valjda se tako kaze) za Claas Mercator??? Sirina je 125cm i gde se mogu naci???
Attila Hvala na odgovorima serijski broj kombajna je 86005535
Po tom podatku na njemu je original remen od varijatora bubnja.
Zamolio bih te da vidiš kataloški broj varijatora vožnje jer na njemu nemam nikakvu oznaku
Zvao sam danas Almex toliko su ažurni da su odneli katalog na kopiranje( čudi me da nemaju katalog u elektronskom obliku)
Kad sledeći put dolazite do Srbobrana,navratite do mene i uz kafu i pivo ću vam usmeno preneti o kojem kombajnu se radi.Da nije New Holland slučajno?
Kada smo kosili soju nismo mogli spustiti obrtaje ispod 700 o. Da li zbog neadekvatnog remena ili nečeg drugog ne znam.
Današnja isporuka vodene pumpe za OM motor:
Vidim da mi se smeši i montaža zbog lepe pristupačnosti.