Claas

Znaci u mom slucaju nesto preko 50e po komadu a ako negresim ima ih 6... Hvala na odgovoru moracu da vidim da kupim do sledece godine ovu cu tako da proguram sad...

Attila Hvala na odgovorima serijski broj kombajna je 86005535
Po tom podatku na njemu je original remen od varijatora bubnja.
Zamolio bih te da vidiš kataloški broj varijatora vožnje jer na njemu nemam nikakvu oznaku:sta:

Zvao sam danas Almex toliko su ažurni da su odneli katalog na kopiranje( čudi me da nemaju katalog u elektronskom obliku)

To je stariji model kombajna pa ga zato nema u programima tipa E.S.I.S. Može se naći samo u štampanoj formi, ili ko je dovoljno snalažljiv (Almexovci verovatno nisu toliko), može ga naći i skeniranog u PDF formatu (veliko hvala drugovima iz Poljske).

Ostalo smo rešili preko PP. Da ne pomisli neko da ne želim da pomognem kad me zamole.

Današnja isporuka delova:
img0001.jpg
img0002.jpg
img0003.jpg
img0004.jpg

Nakon isporuke opet pregled kombajna, ali ovog puta malo manji:
ssl21829.jpg
ssl21834.jpg
ssl21835.jpg
ssl21833.jpg

Jučerašnji rad na terenu:
ssl21849.jpg
ssl21851.jpg
ssl21857.jpg
ssl21860.jpg

Zbog izuzetnog zalaganja na poslu, pokazanog znanja i umeća i ostvarenog napretka firme gazda je častio radnički proletarijat sa večerom.Usmeno mi je rečeno da sam zaslužio.
ssl21861.jpg
ssl21862.jpg

Zbog toga je i ovaj blaženi osmeh na licu:
ssl21863.jpg

Današnja isporuka vodene pumpe za OM motor:
ssl21869.jpg
ssl21870.jpg
ssl21871.jpg

Vidim da mi se smeši i montaža zbog lepe pristupačnosti.

- - - - - - - - - -

Vode je bilo ko na Štrandu, ali ovaj put sam bio na Floridi !

Današnja isporuka vodene pumpe za OM motor:

Vidim da mi se smeši i montaža zbog lepe pristupačnosti.

Prosle godine smo menjali vodenu pumpu i morali smo da skinemo hladnjak da bi mogli da pridjemo ali je kod mog bivseg kombajna bio Raba motor. Da li se i kod Mercedesa isto mora skidati ili je bolje reseno pa se moze montirati lakse?

Nazad
Vrh