Da nije papučica zarđala?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nešto me komp zezao .Kolege potrebna mi je pomoć.
Kada se na autu tako nešto desi onda je to znak da je set kvačila kaput.
Znam ali je sve stavljeno novo kad je dsao kod mene znaci sve od druk lezaja do lamele sve sam kupio to u Almex i namontirali i od prvog dana je takvo kvacilo... Teracu ga takonece nista da mu fali ide tako,samo vezbam misice na nozi...
@Talinu Imam ti ja katalog u elektronskom obliku za dominatore 80,85,100,105.
Pa se javi poslat cu ti na e-mail, ovako ne mogu da nađem u katalogu tu remenicu
Na mom Claasu Dominator 58 S se stalno ukljućila sirena,pa da nam ne bi smetala prilikom rad iskljućili smo joj dovod struje,zna li neko šta bi moglo biti u ptanju?
g Panonstibe meni u suštini ne treba da skinem remenicu ja bih da remontujem cilindar nego sam mislio da mora komplet da se skine.
Na ovoj fotografiji se vidi da postoje dva oboda spoljni i unutrašnji.Na unutrašnjem postoje tri vijka M8x12 koja treba odvrnuti i skida se kompletan cilindar dole.Za remenicu je malo veći problem jer treba da se izbije konusna čaura i to tako da se nadje cem koja ima veći prečnik od čaure, postavi se u remenicu i sa velikim čekićem udara što jače dok čaura ne ispadne.To je uglavnom način rasklapanja kod Claas-a.Bez velikog čekića ni ne počinjite.