Claas

На варијатору је капљало уље на овој коцки, када сам расклопио и извукао овај део где долази уље(коцку) приметио сам на иглици оштећење (део који је тамнији је оштећен), оно је вероватно настало од ове металне подлошке која долази до лежаја,е сад мени није јасно да ли гумица која се налази на иглици само диктује када је коцка на свом месту или се она помера по овој иглици напред назад иза гумице је пластични прстен који је стављен као одстојник .Шта ви мислите да ли постоји решење без куповине новог дела не знам да ли би било шта решио само да заменим гумицу.

Ja sam to rasturao na mom Mercatoru i nisam uspeo da sastavim da ne curi... Nisam imao gumice falila je jedna metalna biksna i ja to sve odneo u almex i oni mi tamo sredili i evo 5 godina bez kapi ulja.. :ppozdrav:

- - - - - - - - - -

Nisam mogao da verujem kad sam naleteo na ovaj oglas... Pa zar nije ovo ogroman heder za Dominator 85.. Heder je 7 metara.. ????? :sta:

http://www.mojauto.rs/polovni-poljoprivredna/1172991_CLAAS_3107__1978_god

tu nemas nikakve mudrosti,bitne su sledece stvari:da lezaji nemaju NIMALO lufta(najbolje stavi nove),da iglica nije zajedena(u radnom delu gumice) i da nije kriva,mora biti idealno ravna,i da je gumica ispravna......

Е па у томе и јесте проблем што је иглица заједена до лежајева на делу где долази пластични одстојник ,лежајеви су одлични нема ни лек луфта ,значи не гине нови део.

Sa danasnjeg terena.

180llc.jpg

ovaj kombajn znam licno evo sada stoji 5 kuce od mene kod nekih mojih drugara to je kombajn od onog lika sto ga zgazio traktor john deer prodaje se taj kombajn i silo kombajn john deer ostale masine su prodate a taj kombajn nije los spirala je polomljena ima hidro pogon nema brzine i moze da se uzme za 6000 evra ali ja ne bih dao ni 2000 evra jer zena sto prodaje to jest pokojnom Zarku zena je nepostoji naziv kako bi je nazvao najprostije je djubre

ovaj kombajn znam licno evo sada stoji 5 kuce od mene kod nekih mojih drugara to je kombajn od onog lika sto ga zgazio traktor john deer prodaje se taj kombajn i silo kombajn john deer ostale masine su prodate a taj kombajn nije los spirala je polomljena ima hidro pogon nema brzine i moze da se uzme za 6000 evra ali ja ne bih dao ni 2000 evra jer zena sto prodaje to jest pokojnom Zarku zena je nepostoji naziv kako bi je nazvao najprostije je djubre

Ma sta te brika ako je ona djubre ti das pare i ako je kombajn uredan i sve ti oteras i kraj price... Ali ima bas veliki heder...

@paracinac Od velikog hedera se može napraviti manji.Za te pare dobro ti kaže cira92 Uzimaaajjj!!!

Pacovi po 3 kile komad ko zec....
Bilo je i niklog kukuruza,nisam sve ni stigo da slikam jer da sam slikao sve nedostatke i sminkeraje jos bih ispao namcor neki,a mi Vojvodjani nismo takvi ljudi. :osmeh:

To je exponat u Axialu tj u najvecem skladistu u istocnoj evropi za Claas-a, a nalazi se u Baji u Madjarskoj.

Nazad
Vrh