Claas

Evo dve slike da malo osvezim temu.

oa6a7m.jpg
zirrk4.jpg

Odlican kombajn, video sam ga uzivo...
Svaka cast..:ppozdrav:

Poslednja izmena od urednika:
@DANGER-ov citat:napisao sam na kako kom kombajnu,recimo kombajn koji poseduje clan @miroslav k (klas) ima mogucnost da se sabirna ravan vadi,to jest tepsije,kod klasa je posebno konstrukcija na kojoj su zavesice i nosaci a tepsije se odnazad samo gurnu,ocisti se za 10 minuta bez da se poludi,to isto moze da se napravi i na zmaju samo da se malo objasni madjarima iz Ade i Mola da naprave i da vidis kako bi to bilo prodavano.......samo ajd.......ko ce im objasniti....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A to da mađari iz Ade i Mola prave tepsije nema potrebe,taj alat za čišćenje sabirne ravni se napravi za 5 minuta a samo čišćenje tim alatom traje 10 minuta i nema potrebe kopiranja Claaaaaasovog naprednog sistema-nisu švabe posisale svu pamet ovoga sveta:ppozdrav:
Nemaš potrebe da ti meni objašnjavaš kako radi hidraulika na kombajnima pa čak ni na jednom claas-u.Razumem ja tebe u potpunosti..........samo nezaboravi da i nad majstorom ima majstor

kad se nesto ovako procita najlakse je dignuti ruke i reci"nemam komentara......"vidim da su svabe za tebe maciji kasalj......

Danas dobio formular za nabavku rezervnih delova za CLAAS-a posto je u toku akcija za delove narucene od 15.01-15.02 popust od 5-10% . ja neposedujem CLAAS-a ali sa tom firmom saradjujem u vezi delova za moj kombajn i delova za adapter .ali mozda cu pomoci nekom od vas da ustedi koji euro.javite se na pp da ne reklamiram firmu.
Na ova vasa prepiranja nemam komentar, ko deca ste .

Čisto sumnjam da je ovaj čovek trgovac. Vidi se da je domaćin, i verovatno mu je ispala dobra kombinacija za zamenu.

Da li neko moze da mi kaze nesto o konkretno ovom kombajnu,http://www.mojauto.rs/polovni-poljoprivredna/1169900_CLAAS_3107_MEDION-310_2003_god o modelu, da li je ok cena, ako neko zna da li je covek preprodavac, danas smo zvali coveka i ceo dan je nedostupan.....
Po mom skromnom misljenju bezveze bacene pare jer je naspram dominatora zamenjeno samo par limenih poklopacxa za plasticne, ostalo je mahom isto. Ovi medion modeli imaju klasicni sistem izvrsavanja, dok model 340 ima tzv APS i to je vec bolje i vredi koju paru vise.

Nazad
Vrh