Claas

Da li neko moze da mi kaze nesto o konkretno ovom kombajnu,http://www.mojauto.rs/polovni-poljoprivredna/1169900_CLAAS_3107_MEDION-310_2003_god o modelu, da li je ok cena, ako neko zna da li je covek preprodavac, danas smo zvali coveka i ceo dan je nedostupan.....

To je puno para za taj kombajn, bolje je kontaktirati uvoznike, i procicete jeftinije. Bilo je u klenku lexion-a 405 i 420 za manje para. Za te pare bi isao i sa kukuruznom adaptacijom.

- - - - - - - - - -

I kod mene uskoro dolazi jedan kombajn. Necu reci koji je videcete kada dodje :osmeh:.
A jel stari na prodaju?

Stigao mi je juce claas medion 310 2001 god,4200rc cena 89.000
photo1016w.jpg
photo1018.jpg
photo1019d.jpg
photo1015h.jpg

Djoker jel stigao samo sa hederom za zito ili ima i kukuruzni adapter...

Zoran Kostovic, nisam bas najbolje razumeo vas odgovor... :ppozdrav:

Svaka cast, dobar i lep kombajn, da te dugo sluzi... :bravo: nego jesi bio mozda do Almexa, da pogledas, ima jedan Medion 310, 2008 g. 95000 evra traze, nije fiksno...

Po mom skromnom misljenju bezveze bacene pare jer je naspram dominatora zamenjeno samo par limenih poklopacxa za plasticne, ostalo je mahom isto. Ovi medion modeli imaju klasicni sistem izvrsavanja, dok model 340 ima tzv APS i to je vec bolje i vredi koju paru vise.

Ja još nisam video takvog MEDION-a koji ima APS.Koliko moje skromno znanje zna da MEDION 310.320.330 su kombajni klasični sa 5 slamotresa, a razlikuju se u snazi motora i zapremini bunkera.Medion 340 ima 6 slamotresa i najjači motor od ove serije kombajna i najveću zapreminu bunkera.Možda i nisam u pravu!

Svaka cast, dobar i lep kombajn, da te dugo sluzi... :bravo: nego jesi bio mozda do Almexa, da pogledas, ima jedan Medion 310, 2008 g. 95000 evra traze, nije fiksno...
U Almexu sam i uzeo kombajn i nisam rekao da mi je u cenu uradjen i kompletan servis kombajna,motora,mehanike,ulja i stavljena nova secka pozadi isto i heder kompletno remontovan tako da sam dobio 100% ispravan kombajn a taj 2008 je ta cena samo dodaj PDV.

Evo slike transporta kod mene inače glavnu ulogu je odigrao Dragan82 .
Mada ni naša ekipa za istovar nije bila loša.

Izbora nemaš jedina dvojica za transport ovde u regionu su Steva i Zolika .Ja sam zvao neke šabčane koji su preko moga oca dovozili neke građevinske mašine ali oni su vadili samo privremene dozvole tako da nisu u poslu.

Jer to Dominator 85???? Ili koji??? :sta:

Nazad
Vrh