Claas

Sa lančastim pogonom bubnja brojevi obrtaja su sledeći:300,400 i 530 o/min i postoji opcija da se menja lančanik na biteru i tada je najmanji broj obrtanja bubnja 265 o/min.
claas.jpg

danas provereno reduktor broja obrtaja bubnja claas d 88 425 000,a lancanici 150 000!

Kolege zamolio bih vas ako znate koliko orijentaciono vredi kabina za klas (od dominatora 86). Našao sam jednu ali čovek ne zna šta da mi kaže za cenu.pošto ni ja neznam koliko da mu nuduim voleo bih da čujem vaše mišljenje. Kabina je u ok stanju(nije kriva,zarđala i ima sva stakla) Hvala

ja sam kupio kabinu od fortschritt kombajna za 200-250e , ne secam se tacno... lici dosta na ovu kabinu. sa jednim kolegom sam se skoro dopisivao na ovu temu i moj zakljucak je da i 300e nije puno , gledajuci samo cenu stakla , a gde je ostalo...

Sent from my ALCATEL_one_touch_990 using Tapatalk 2

Konacno sam uspeo da udjem u ligu ozbiljnih poljoprivrednika (vlasnika CLAAS-a) kupovinom SENATOR-a...:osmeh:
e sada me interesuje kakva je to konkretno masina za ubiranje svih vrsta zitarica ne samo psenice...:sta:
na sta da obratim paznu posto planiram da ga u toku zime generalno pregledam i podesim da u sezonu udjem bez brige.:spavam:
a kada se sretnemo zna se... :ppozdrav::ppozdrav:

Nazad
Vrh