Claas

Nele001 svaka cast.to mi je trebalo...pa i nisu skupe masine kod njih,zavisno od stanja,ali sve u svemu ima dosta povoljnih..

da to je problem,da bi dosla do mene treba da prodje carina puno,a i tesko da ce se potrefiti da nadjem nesto bar do Seherfehervara.sve dalje od toga mi je daleko...koliko je pdv u madjarskoj,jel 17 posto kao kod nas...

27% je pdv u madarskoj ali kad kupujes od nekog privatnika onda nemas pdv , neznam jel uopste neko racuna pdv kodnas kad prodaje neku masinu , tako je i tamo , ali ako naides na neko prodajno mesto gde se bave prodajom koriscenih poljo masina tu je vec druga prica al opet moze i tu da padne dogovor bez pdv , tako sam i ja uzeo moj .

moze li mala pomoc,dedi su potrebne neke gume za kombajn class europa,to su gume koje vuku zito u bunkeru tamo ima neke oznake i pise m1025.b.
ili po nemacki ako je lakse :) förderplatte (ploce za transport/transport ploca) nr-476285. i ima ih ukupno 34 komada....
unapred hvala.

da to su te kaze deda,idu na lanac i vuku zito u bunker.

te gumice idu ovde gde sam obelezio sa strelicama,sliku sam pozajmio sa interneta nije od mog kombajna,i izvinjavam se vlasniku tog kombajna sto sam upotrebio njegovu sliku :)

Poslednja izmena:
ukucao sam i izbacuje mi samo neku vulkanizersku radnju,jel to to?
imaju li njihov sajt ili ne?

i naravno hvala

Pazi na tim lancima su peraja metalna samo na vrhu ima parce gume.. Ja imam komplet te lance sa tim gumama ne trebaju mi.. Ako ti trebaju posalji mi poruku...:ppozdrav:

prijatelju kako ti se pokazao ovaj kombajn imam nameru da ga kupim pa me zanima kakav je i kako vrši dominator 112cs sa perkinsovim motorom v8

И ми смо имали намеру да купимо овај комбајн, али после мало распитивања смо одустали. Ево вам одговор једног цењеног члана овог форума.

panonstib je napisao(la):
Kombajn Claas 112 CS Commander je kombajn iz jedne serije Claasovih kombajna koja je kratko trejala i brzo je nestala sa proizvodnih treka i sasada se nude po oglasima po povoljnoj ceni.To su kombajni zamišljeni za velike učinke, ali su dosta nepouzdani jer umesto slamotresa imaju niz bubnjeva i podbubnjeva, dosta su visoki i imaju velike motore.Taj za koji se Vi raspitujete ima Perkinsov motor V8.540 sa 8849 kubnih centimetara.To znači da nije baš štedljiv kombajn ni za svoj učinak.Samo održavanje je teško pošto te bubnjeve pogone remenski pogon i ima dosta proklizavanja, ostalo je isto kao i kod ostalih Claasovih kombajna.

И ми смо имали намеру да купимо овај комбајн, али после мало распитивања смо одустали. Ево вам одговор једног цењеног члана овог форума.

cena je pristupačna kombajn je oguvan samo ima baš mnogo kajševa jedino me bunilo kako vrši a motor je po licenci camisa radjen i nije loš

Управо ово што Матић каже.

Мада, ја мислим да је човека привукло што је повољна цена а не то што је аксијални. У сваком случају скоро сви такви (мислим на тај модел) имају повољну цену. А разлог стоји у цитату пар постова изнад.

Bez obzira što je cena povoljna treba to kasnije nekome i prodati a pošto se baš dugo vuku po oglasima znači da interesovanja za njih baš i nema mnogo.

Nazad
Vrh