Nedjooo
Banned
Nele001 svaka cast.to mi je trebalo...pa i nisu skupe masine kod njih,zavisno od stanja,ali sve u svemu ima dosta povoljnih..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
prijatelju kako ti se pokazao ovaj kombajn imam nameru da ga kupim pa me zanima kakav je i kako vrši dominator 112cs sa perkinsovim motorom v8
panonstib je napisao(la):Kombajn Claas 112 CS Commander je kombajn iz jedne serije Claasovih kombajna koja je kratko trejala i brzo je nestala sa proizvodnih treka i sasada se nude po oglasima po povoljnoj ceni.To su kombajni zamišljeni za velike učinke, ali su dosta nepouzdani jer umesto slamotresa imaju niz bubnjeva i podbubnjeva, dosta su visoki i imaju velike motore.Taj za koji se Vi raspitujete ima Perkinsov motor V8.540 sa 8849 kubnih centimetara.To znači da nije baš štedljiv kombajn ni za svoj učinak.Samo održavanje je teško pošto te bubnjeve pogone remenski pogon i ima dosta proklizavanja, ostalo je isto kao i kod ostalih Claasovih kombajna.
И ми смо имали намеру да купимо овај комбајн, али после мало распитивања смо одустали. Ево вам одговор једног цењеног члана овог форума.