Claas

Nije bio skup , sve zavisi koliko ima radnih sati? Cestitam na izboru i kupovini.

Око 3500 радних часова. :ppozdrav:

Пошто је комбајан на хидро погон, смејали смо се једни другима када би почели да стискамо квачило...:haha:

Poslednja izmena:
Koji bi bio najisplativi kombaj da uzmem za svoje potrebe imau uraditi oko 3 ha senice 1 ha lucerke i 6-7 ha kukuruza i jos mozda bi radio malo usluga ja sam nesto razmisljao da uzmem konsul ili merkator.

Imam problem na merkatoru, ovako kada mi izvrši soju imam jako puno stabljike u ovršenoj masi, loma nema niti išta drugo ali stapke pun bunker neznam zasto lane sam vršio soja bila cista ko suza, dal to ima kakve veze s korpom ? stavio sam na petu rupu ili obrtajima bubnja ?

Dirnes mu malo vetar , malo petersonovo sito i to je to. Tacnije zadnji deo petersonovog sita malo zatvoris resice i to je to.

Poslednja izmena od urednika:
Današnji posao negde u Sremu:
Otkaz je brzo dijagnostikovan i u kratkom vremenu otklonjen.
img0001.jpg
img0002.jpg
img0003.jpg
img0004.jpg
img0008.jpg
img0010.jpg

imam problema sa lomom u kukuruzu.... claas consul je u pitanju, sumnjam da nisam dobro podesio korpu, ove godine sam je stelovao ulaz 32 ,izlaz 16mm da li moze neko od kolega da mi napise kako steluje kukuruznu korpu,ulaz izlaz..

hvala :beer::sly:

Nazad
Vrh