Claas

S - mehanički pogon
SL - hidrostatski pogon

To je glavna razlika. Druga je što S-modeli imaju Perkins motore a SL imaju Mercedesove. Mada ne mora da znači jer na primer Dominatori 108S i 108SL oba imaju Mercedesove motore. Dominator 88S je imao Perkinsov motor do 1992. godine, otad ima Mercedesov baš kao i 88SL. Tako da što se razlike u motorima tiče, sve zavisi od godišta proizvodnje. Vama je bitno samo da znate da S modeli imaju mehanički a SL hidrostatski pogon.

Poslednja izmena:
POzdrav svima.Posto mi je prva godina rada sa kombajnom nisam upoznat koja sita idu za suncokret..U upuctvu pise da treba 16mm ali pitam vas koji ste vrli suncokret koja ste koristili i koja preporucujete??U pitanju je kombajn Claas Corsar.

- - - - - - - - - -

Niko nezna?

pokazuje li vam punjenje ili kontrolnu lampicu od ulja negde se pojavijo prekid strujnog kola i odma pokazuje gresku imao sam slican problem samo je problem bijo u mikro prekidacu na polugama d ukljucivanja vrsalice

slike su jedno a kad ga oko snimi uzivo je nesto drugo,, na slikama nije los a cena je prihvatljiva , plus troskovi transporta i carine .. po meni keder od 5 redi je ok

Današnja isporuka za jednog kupca:
img0001.jpg

img0002.jpg

Nešto slika sa jučerašnje turneje po terenu:
Ovo je negde u Južnoj Bačkoj snimljen kombajn u žetvi soje:

img0005.jpg

img0006.jpg

Ovo je kombajn koji je pregledan pre nekoliko dana, a juče je uradjena defektaža jednog reduktora.
img0010.jpg

img0013.jpg

Ispitivanje stanja ležajeva,hidraučičnih pritisaka, broja obrtaja i opšteg stanja kombajna negde u Jugozapadnoj Bačkoj:
img0014.jpg

img0015.jpg

Danas u Debeljači na vašaru sam se raspitivao za remen od Varijatora doba cena od 120-250 eura.Odakle tolika razlika?
Moj je malo lošiji ali sam hteo da uzmem za rezervu.Nisam pametan šta činiti.
Jel zna neko pošto je original? Dimenzije 2420x60 a ja sam moj merio metrom ima 2460mm Da li je moguće da se "isteglio" za 4 cm?

Nesto vi tu niste dobro izmerili.Sto se cene remena tice to je veoma diskutabilno jer se svi prodavci kunu u kvalitet a ispostavi se da uglavnom nije tako.

Nazad
Vrh