danger
Član
uuuu,ala ovaj rasipa,koke se obradovale.........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa masu uvlači u usta sa donje strane bubnja, a izbacuje (vraca nazad) sa gornje i baca na puz kukuruznog adaptera. Ja i dalje mislim da su u pitanju drveni klizaci za uvodne lance u ustima kombajna, koji su polomljeni i bice zamenjeni.da li mozes malo bolje objasniti? Kako mislis povraca?
Meni se to na primer desavalo da izbaciva jer mi se kvocka ispod bunkera zaglavljivala i kocila slamotrese gomilale mi se sapurike i ljustika.Mozda je i ona klapna iza bitera u pitanju...Pa masu uvlači u usta sa donje strane bubnja, a izbacuje (vraca nazad) sa gornje i baca na puz kukuruznog adaptera. Ja i dalje mislim da su u pitanju drveni klizaci za uvodne lance u ustima kombajna, koji su polomljeni i bice zamenjeni.
Bubu! Sine su u solidnom stanju, tako da mislim da nije to u pitanju.
I dalje nemam odgovor na pitanje koja je svrha tri plastična crna dela na donjem delu usta kombajna? Kod mene su istroseni i menjacu ih, samo ne znam cemu sluze
ovaj Avero 240 kosta nekih 122000 e + pdv ,al ovaj ima APS sistem..ja mislim da ovaj avero ne plasi se tucana 320,posto tucano320 nema APS sistem , mada po meni je lepsi tucano a ni ovaj avero nije losMaxo a cena tog Avera? ja sam zapamtio da je Avero 160 (taj je bez aps-a) 118 000... glasam ipak za ovaj Tucano 320 pored on je 148 000 e