Claas

da li mozes malo bolje objasniti? Kako mislis povraca?
Pa masu uvlači u usta sa donje strane bubnja, a izbacuje (vraca nazad) sa gornje i baca na puz kukuruznog adaptera. Ja i dalje mislim da su u pitanju drveni klizaci za uvodne lance u ustima kombajna, koji su polomljeni i bice zamenjeni.
Bubu! Sine su u solidnom stanju, tako da mislim da nije to u pitanju.
I dalje nemam odgovor na pitanje koja je svrha tri plastična crna dela na donjem delu usta kombajna? Kod mene su istroseni i menjacu ih, samo ne znam cemu sluze
C:\Users\STEVIC~1.RAD\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image001.gif

Maxo a cena tog Avera? ja sam zapamtio da je Avero 160 (taj je bez aps-a) 118 000... glasam ipak za ovaj Tucano 320 pored :osmeh: on je 148 000 e

Pa masu uvlači u usta sa donje strane bubnja, a izbacuje (vraca nazad) sa gornje i baca na puz kukuruznog adaptera. Ja i dalje mislim da su u pitanju drveni klizaci za uvodne lance u ustima kombajna, koji su polomljeni i bice zamenjeni.
Bubu! Sine su u solidnom stanju, tako da mislim da nije to u pitanju.
I dalje nemam odgovor na pitanje koja je svrha tri plastična crna dela na donjem delu usta kombajna? Kod mene su istroseni i menjacu ih, samo ne znam cemu sluze
C:\Users\STEVIC~1.RAD\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image001.gif

Meni se to na primer desavalo da izbaciva jer mi se kvocka ispod bunkera zaglavljivala i kocila slamotrese gomilale mi se sapurike i ljustika.Mozda je i ona klapna iza bitera u pitanju...

---------- Poruka napisana u 23:57 ---------- Prethodna poruka je at 23:50 ----------

Sad sam primetio neki detalj sa slike ove uvlacne sine su na mom kombajnu kontra postavljene sa spram tvojih kod mene nazubljeni deo ide iza ravnog

Maxo a cena tog Avera? ja sam zapamtio da je Avero 160 (taj je bez aps-a) 118 000... glasam ipak za ovaj Tucano 320 pored :osmeh: on je 148 000 e
ovaj Avero 240 kosta nekih 122000 e + pdv ,al ovaj ima APS sistem..ja mislim da ovaj avero ne plasi se tucana 320,posto tucano320 nema APS sistem , mada po meni je lepsi tucano :) a ni ovaj avero nije los :D

pozdrav svima nadovezo bih se na cenu AVERA,,, njegova cena je oko 120000e sa APS sistemom i CAT motorom oko 200 ks ali iz pouzdanih izvora znam da ga je mico almex prodo za 107000e u cenu spadaju i 700 gume, kupijo ga je negde u periodu kad je mico imao porodicnu tragediju a isporucen je skoro . i kad sam pricao sad sa kupcom reka mi je da mu statistika u malim nijansama losija od TUCANA 320,

ako ti nije daleko u bosni ima extra dobra firma koja to radi inace iz svicarske je potekla i sad je preselila ovde.tacnije kod ugljevika je :ppozdrav:

Idklecin video sam u Molu kod čoveka koji proizvodi delove za Zmajeve kombajne da je pravio i delove za neke zapadne kombajne.

Pozdrav svima.Kupio sam kombajn Claas Corsar pa uskoro planiram da ga spremam za sezonu .Posto nikad pre nisam imao kombajn slabo ih poznajem pa rekoh bolje da pitam ljude koji su upuceniji od mene.Pocepana mi je zavesa ona gumena sto ide iza korpe pa sam kupupio gumu na metar da je isecem i zamenim ali.neznam da li ta guma treba da pada skroz dole do sita ili,da bude 10 cm iznad sita kao sto je na slici??
28052012163.jpg

Nazad
Vrh