Claas

Boka kod mene na kombajnu je Mercedes OM 352 A i u njega sipam Modriču S3 15w40 ili Maxima Super MG 15w40 takođe Modričina.

Poslednja izmena:
Boka kod mene na kombajnu je Mercedes OM 352 A i u njega sipam Modriču S3 15w40 ili Maxima Super MG 15w40 takođe Modričina.
ja se omisljam za COMA americko ili englesko ulje nisam sig iliimaju slovenci isto dobro 10 40 to je neko naj novije ,,tako mi je preneo menadzer njihove firme ,, i ima ga samo u njihovim pumpama i OMV , ma meni je maxima neozbiljna za takve masine :))))....

---------- Poruka napisana u 23:02 ---------- Prethodna poruka je at 22:59 ----------

da zaboravih ti rec da je kod mene OM 366 MOTOR

Seca kod mene stane okruglo 12 litara.Boka ja ne bih rekao da je ne ozbiljno ulje.Sipam ga u sve motore krenuvši od S44 do Fiata,Mercedesa i J.D-a.

Po odobrenju jednog vrhunskog strucnjaka i majstora ja sipam u 352 TOTAL rubia 4400 15w40 i zadovoljan sam,isto sipam i u 539,mtz,s46 i svugde su dobri pritisci ulja cak i pri vecoj temperaturi motora........
@Maticu,daj malo poradi na kvalitetu,ispod toga je samo viskol............:osmeh:

Ja u sve sipam Inino ulje Super 5, u Torpeda barem mi svi tako kazu ide i u hidraulik,motor i mjenjač super 5, sasvim zadovoljan, sipo sam i neko Lotos poljsko je jeftinije ali se brzo razbije :)

Pregled kombajna negde u Sremu.
img1061.jpg

img1062.jpg

img1063.jpg

img1064.jpg

img1065.jpg

img1067.jpg

Nazad
Vrh