Claas

Pa nisam ja došao tu da se sunčam nego da pregledam kombajn, a i u pitanju je moja remontovana pumpa o kojoj moram da vodim računa.

Ta klupica je za umorne radnike.
Jedino kada ima pored sebe air begove onda ne škripi! :bravo:

Poslednja izmena:
Slike sa današnjeg terena negde u Bačkoj.
Claas Lexion 540
img1068.jpg

img1069.jpg

img1070.jpg

img1071.jpg

img1072.jpg

img1074.jpg

Ispitivanje pritiska hidraulične pumpe za pogon orbitrola na Claas Lexion 540
img1080.jpg

Ispitivanje pritiska hidraulične pumpe za pogon orbitrola na Claas Dominator 88 VX
img1081.jpg

img1087.jpg

img1088.jpg

Jako loš kombajn taj Lexion sa slike! Ne dao ga Bog ni jednom majstoru da ga mora održavati, jerbo bi se slabo 'leba najeo! ;)

@ gospon panonstib, imam zamerku na vase slikanje, ono sto je najlepse u tom hangaru ste odrezali na pola, ako imate koju sliku za mene, moze na PP. Inace clasovi su super, sva tri (mislim na oba radna dana)

Ispravka, video sam da postoji slika u odgovarajucoj temi, tako da se izvinjavam. isprali mi airbag-ovi mozak :ppozdrav:

Na ovo pitanje ne znam odgovor, ali ima u planu da kupi širokorednu sejalicu Great Plains Twin row.
Gospodine @mucobieno pogledajte malo u odgovarajućoj temi da li ima nešto za Vas!

ako ti je zaribao lezaj na remenici kompresora onda svaki ozbiljniji autoelektricar moze da ti uradi a ako je sam kompresor onda samo drugi i moj je savet novi jel polovan je velika macka u dzaku ako te jos nesto interesuje posalji pp

Kod mene ima majstor tj. u subotici radi remont ili ti nadje kompresor koji odgovara ako se ne moze remontovati,i daje garanciju godinu dana.Ja sam za traktor radio tj.originalni je poslat u Bg na remont i zagubili ga i moro sam uzeti drugi onda,250e mi uzo za postavljenje i punjenje i naravno taj drugi kompresor.Ako hoces mogu ti dati broj.

Drustvo, desavalo mi se prosle godine u kukuruzu da kombajn "povraca" odredjenu masu, tj. da ne proguta sve odjednom. Bila su mi polomljena dva drvena klizača u ustima kombajna (dominator 108sl) po kojima klizi uvodni lanac i to cu promeniti sada, samo nisam siguran da je to razlog? Takodje su mi istrosene plastike na početku usta, to ne znam čemu služi? Ako treba uslikaću kada prođe kiša.

Drustvo, desavalo mi se prosle godine u kukuruzu da kombajn "povraca" odredjenu masu, tj. da ne proguta sve odjednom. Bila su mi polomljena dva drvena klizača u ustima kombajna (dominator 108sl) po kojima klizi uvodni lanac i to cu promeniti sada, samo nisam siguran da je to razlog? Takodje su mi istrosene plastike na početku usta, to ne znam čemu služi? Ako treba uslikaću kada prođe kiša.

da li mozes malo bolje objasniti? Kako mislis povraca?

ewo jednog lepotana sa sajma AVERO 240
avero.jpg

---------- Poruka napisana u 22:49 ---------- Prethodna poruka je at 22:48 ----------

picture-024.jpg

Nazad
Vrh