Claas

Slike sa jučerašnje i današnje turneje po severnom Banatu i zbog remonta jednog kombajna:
Stručnjaci na demontaži remenice sečke:
img0024.jpg

img0029.jpg

img0030.jpg

img0031.jpg

img0032.jpg

img0040.jpg

img0041.jpg

I stručnjaci su učestvovali u remontu ravnopravno sa serviserima.
img0055.jpg

Nekad ne pomaže savremeni alat nego se mora primeniti sila.
img0056.jpg

Bilo je i servisno vozilo:
img0018.jpg

attachment.php

---------- Poruka napisana u 21:56 ---------- Prethodna poruka je at 21:56 ----------

koliko bi onda bila realna cena za moju masinu ???

---------- Poruka napisana u 22:09 ---------- Prethodna poruka je at 21:56 ----------

ima samo treba ga naci.. a svicarska je skupa po ptanju polo masina i moj je iz svicarske, :osmeh:
Moj pasa je prosle god uvezo identican kombajn,sa svim dazbinama izasao ga 37000E zitna varijanta.Uvezen iz Svajcarske.

Je ste da je Svajcarska najskuplja , ali kad u Francusku i Nemacku nadjemo istu masinu (godiste i broj radnih sati) onda ona bude mnogo skuplja nego u Svajcarsku. Sve moje kolege odavde , koji nabavljaju masine , svi su pokusavali da nabave i u F i u D ali ubrzo su odustali. Gledam na Agriaffer nigde u Evropi nema da se nadje kombajn(dominator) sa manje od 3000radni sati, negde , negde po neki na 2000, a da ne pricamo za 1000 r.h. Dok u CH svi su na 1000- 2000r.h.

Ne rade to svajcarci , skuplje im da brckaju posatu nego da spuste cenu. A u ostalom to je kaznjivo.Sistem je tako uradjen u drzavi da nemoze da se rade te radnje, cak kad i zamene sat onda tacno kazu npr.: prvi sat je radio recimo 5500r.h. a ovaj sto je sada na njemu 2200r.h. Obavezno kazu tacno koliko masina ima r.h.

Je ste da je Svajcarska najskuplja , ali kad u Francusku i Nemacku nadjemo istu masinu (godiste i broj radnih sati) onda ona bude mnogo skuplja nego u Svajcarsku. Sve moje kolege odavde , koji nabavljaju masine , svi su pokusavali da nabave i u F i u D ali ubrzo su odustali. Gledam na Agriaffer nigde u Evropi nema da se nadje kombajn(dominator) sa manje od 3000radni sati, negde , negde po neki na 2000, a da ne pricamo za 1000 r.h. Dok u CH svi su na 1000- 2000r.h.
:osmeh: to si u pravu ,,, moj ima oko 2300 r sati od toga abord kompijuter kaze da je radijo 1700 u vrsaju a ostalo transport ,, ma svajcarci su ljudi drukcijeg mentalnog sklopa i kod nji se zna sta ko radi servisi , osiguranja , i domacini su a kod nemaca ima izuzetaka ali to je skroz malo

---------- Poruka napisana u 18:05 ---------- Prethodna poruka je at 18:03 ----------

Moj pasa je prosle god uvezo identican kombajn,sa svim dazbinama izasao ga 37000E zitna varijanta.Uvezen iz Svajcarske.
jeli imao kukuruznu adaptaciju i koliko je rad sati ?????

Nije imao kukuruz samo zito,pre mesec dana mu je stigo adapter za kukuruz 9000E je placen,cini mi se kapelo.Za sate se nesecam a ako te bas interesuje pitacu ga.

Nas brine samo to što smo ih iselili bez sudskog naloga, pa bi nas ćičke mogle tužiti preko Udruženja za Zaštitu Životinja.

znam zato i pitam voleo bi da znam sta ovaj 76 ima sto nema 106 a te fore da se ne prcka po satovima znam za dva slucaja gledali ja i cale jednog mf-a 3070 iz svajcarsku kaze covek oro samo bastu sa njim i tero pumpu za navodnjavanje sa traktorom od 90 ks na satu pise 1200 rh a vidi se po traktoru da ima preko 7000 i jos jedan slucaj moj stric je tero merdzu ml 320 u cirih i u servisu na njegovu molbu su mu pomerili sat na 65000 km a auto dnevno prelaziio oko 200km

Nazad
Vrh