Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav svima.Kupio sam kombajn Claas Corsar pa uskoro planiram da ga spremam za sezonu .Posto nikad pre nisam imao kombajn slabo ih poznajem pa rekoh bolje da pitam ljude koji su upuceniji od mene.Pocepana mi je zavesa ona gumena sto ide iza korpe pa sam kupupio gumu na metar da je isecem i zamenim ali.neznam da li ta guma treba da pada skroz dole do sita ili,da bude 10 cm iznad sita kao sto je na slici??
samoonako kako mu je konstruktor odredijo, nema potrebe da se nesto dodaje ili oduzima bitno je da je samo guma zdrava ,,, i po mom vidjenju a vidim i drugi su zapazili tebalo bi se ta guma na sabirnoj ravni da se zameni SVE NAJ BOLJE U 2012 SEZONI
i mene interesuje ta 68 koje godiste koliko kesa?Svi su pa prodaju , ja se uvatio za najmanji.
gazda je kupio fendtov kombajn ganc nov ,, kurs franka mu bio dobat tako da je ga izasao povoljno iz nemacke ga uvezao, ali covek zna da cuva masinu i zato je bresprekorno ocuvan ,, i bez dodatnog farbanja ,,org bojaAuuu....ma mora da nesto nije valjalo,il je gazda bio pijan
fotografije senzora koje sam stavio su dosli sa kombajnom i koliko sam primetio postoji samo jedan elektromagnetni senzor na tocku koji daje signal i u kabini imas displej koji pokazuje brzinu kretanja ili povrsinu na osnovu zadate sirine hedera.Ognjene,koliko senzora moze da se poveze na taj displej i sta sve moze da se prikaze na njemu?Daj malo informacija gde si to nabavio?