Claas

Napravi istu,ako nekad budes stelovao korpu za kukuruz ili suncokret guma ce biti niza...Mogao bi da zamenis i ovu levu gumu sabirne ravni...

Adaptaciju za suncokret imam i planiram da vrsem.Ja nisam gledao precizno da li se ta guma spusta ili ne.Ako se ne spusta da je pustim malo duzu.I planiram da zamenim i tu gumu na levoj strani.

Pozdrav svima.Kupio sam kombajn Claas Corsar pa uskoro planiram da ga spremam za sezonu .Posto nikad pre nisam imao kombajn slabo ih poznajem pa rekoh bolje da pitam ljude koji su upuceniji od mene.Pocepana mi je zavesa ona gumena sto ide iza korpe pa sam kupupio gumu na metar da je isecem i zamenim ali.neznam da li ta guma treba da pada skroz dole do sita ili,da bude 10 cm iznad sita kao sto je na slici??
28052012163.jpg
samoonako kako mu je konstruktor odredijo, nema potrebe da se nesto dodaje ili oduzima bitno je da je samo guma zdrava ,,, i po mom vidjenju a vidim i drugi su zapazili tebalo bi se ta guma na sabirnoj ravni da se zameni ;) SVE NAJ BOLJE U 2012 SEZONI :ppozdrav:

dokumentacijaclaasdo860.jpg

Nedostaje mi senzor na dobu za merenje broja obrtaja ima li neko resenje ili da narucujem kao onaj elektromagnetni kao na zadnjem tocku koji je sve zajedno sa displejom 30eur.
By ognjen74 at 2012-05-29[/IMG]

Na zitnom hederu mi nedostaju bolkcne pa ako pa bi bio zhvalan kolegam ana fotografiji.By ognjen74 at 2012-05-29[/IMG]

Tražite drugo rešenje jer taj deo za broj obrtaja bubnja za Vaš kombajn košta oko 40.000,00 dinara.Što se bolcni tiče poručite originalne izbegavajte malu privredu.

Jeste ovaj skuplji od onog st ga ja imam. Ovaj je 91vo godiste , ima kabinu i secku , kao i sistem na sita , za rad po kosom terenu.

attachment.php

---------- Poruka napisana u 21:56 ---------- Prethodna poruka je at 21:56 ----------

koliko bi onda bila realna cena za moju masinu ???

---------- Poruka napisana u 22:09 ---------- Prethodna poruka je at 21:56 ----------

ima samo treba ga naci.. a svicarska je skupa po ptanju polo masina i moj je iz svicarske, :osmeh:

bas ovakva ????? covek je imao srece i to bogami dosta srece ,, 3D, hidro mat , keder c 450,95 god. 2400 radni sati i ovakvo stanje mislim nemam reci :osmeh: gledam i po hrvatckoj idu do 45 h eura sa obe adaptacije :ppozdrav:

---------- Poruka napisana u 22:24 ---------- Prethodna poruka je at 22:21 ----------

Auuu....ma mora da nesto nije valjalo,il je gazda bio pijan:haha:
gazda je kupio fendtov kombajn ganc nov ,, kurs franka mu bio dobat tako da je ga izasao povoljno iz nemacke ga uvezao, ali covek zna da cuva masinu i zato je bresprekorno ocuvan ,, i bez dodatnog farbanja ,,org boja

Ognjene,koliko senzora moze da se poveze na taj displej i sta sve moze da se prikaze na njemu?Daj malo informacija gde si to nabavio?

Ognjene,koliko senzora moze da se poveze na taj displej i sta sve moze da se prikaze na njemu?Daj malo informacija gde si to nabavio?
fotografije senzora koje sam stavio su dosli sa kombajnom i koliko sam primetio postoji samo jedan elektromagnetni senzor na tocku koji daje signal i u kabini imas displej koji pokazuje brzinu kretanja ili povrsinu na osnovu zadate sirine hedera.
http://www.proko.in.rs/index.php http://proko.in.rs/tv/checkeri.php#16 danas sam kontaktirao dotican servis koji ima u ponudi merac obrtaja za 30eur. sa jednim mernim mestom ako zelis vise doplata je 3eur za prekidac i elektomagnet.

Nazad
Vrh