Claas

kad otvoris istrument tablu na jednom modulu treba da imas LE diode crvena i zelena boja taj ti je modul od motora. jel on nece na bravu da alnasuje a na direk hoce

kad otvoris istrument tablu na jednom modulu treba da imas LE diode crvena i zelena boja taj ti je modul od motora. jel on nece na bravu da alnasuje a na direk hoce
ne postoje te dijode na mom kombajnu :sta: samo dva obicna modula pod instrument tablom i jedan ispod kabine ali taj je za podesavanje brzine vitla i za secku :ppozdrav:

---------- Poruka napisana 25-02-12 u 00:55 ---------- Prethodna poruka je 24-02-12 at 19:26 ----------

ne postoje te dijode na mom kombajnu :sta: samo dva obicna modula pod instrument tablom i jedan ispod kabine ali taj je za podesavanje brzine vitla i za secku :ppozdrav:
da zaboravijo sam ti reci da hoce na direkt ,,znaci pali ko mina

Dali je neko od vas imao prilike ma padi sa kombajnom klass matador ako je koje su mu karakteristike.

jel ima neko claasa sa 3 d sitima!jel to kvarljivo,na kom principu radi?
imam nekog claasa d 88 u ponudi,al je sa 3 d.to mi bas i ne treba,jer sam na ravnom terenu!

Ne kvari se što je najbitnije, jedino mogu hidraulična creva da procure ili hedraulični cilindar.I na minimalnim depresijama on održava sita u horizontalnom položaju.

Poslednja izmena:
znaci,ako je kombajn dobar i cena prihvatljiva,mogao bi se uzeti!posto se krecu claas 88,1990,3d sa oba adaptera?

Kombinaciju pravite sami, odnsno izbor adaptera za kukuruz izbor žitnog ili zavisi od ponude.Na cenu kombajna ne utiče da li ima 3D sita ili ne.Cene pogledajte po sajtovima recimo www agriaffaires.com

@ panonstib. juce sam video onog dominatora 108 vx iz moje okoline. gazda ga mazi i pazi, lezi 10 dana s probusenom gumom :haha:
hteo sam ga slikati, ali guma kvari sliku, tako da sam odustao.

Imam problem sa lulom za izbacivanje zita slomio se krs pa je napravio lom na obe strane tako da su oba u defektu.Sve se ovo desilo na merkatoru 60 dali ima resenje ili da platim u almeksu 250E ceo set.

Da si nešto slikao možda bi timogli dati neki predlog ali znam jednoda je naj bolje novo. Opet zavisi šta je oštećeno dali su popucali nosači itd.

Nema nosača nego je na zglobu vilama kardanskog zgloba deo spirale i to na jednom veći na jenom manji.Manji je okrenut prema bunkeru.Jednom sam se zanimao sa tim zglobom, ali nije bio jako iskrivljen, ali najbolje je kako je rekao gospodin Spasoje da ga slikate i postavite sliku na forum.

Nazad
Vrh