Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja bi roberte da kad krene sezona sto vise uradim za jedan dan,a da to sve bude kvalitetno. Mislim da to svaki KOMBAJN nemoze da uradi i da propustna moc i snag motora kao i kvalitet masine imaju jako veliki faktorA jel vi idete na njivu da se trkate ili da sto kvalitetnije uradite njivu?
drug kako tece priprema i kkakve su prognoze za psenicu bar sad za sad ,,, . meni je jos rano ali polako razmisljam o sredjivanju ili generalnom pregledu posto je masini prva radna sezona kod meneja sad sredjujem moju 96 dominator sto sam kupio prosle nedelje i jedva cekam da vidim kakav ce biti u njivi
BLA...BLA...BLA...kad bi taj pomenuti JD952 uleteo igrom slucaja u bubanj klas kombaja za vreme zetve na 1200 obrtaja mislim da bi mu obrtaji pali na 1100 i odmah se vratili na 1200,eto koliko bi se zakasljao,a bunker pun colovnih spena........![]()
jedna ispravka...gospodin Pujol mislim da ima JD-955verovatno nije čovek vozio john deer kombajn pa tako priča, gledao sam pomenuti 952 kod člana Pujola, stara mašina po godinama ali je.... dobro ide, i interesantno da skoro nema uopšte kvarova, toliko o tome, toliko sam bio oduševljen da sam ga zamalo kupio .... i niko nije kompetentan da odlučuje koja je marka bolja, claas ima svojih vrlina i mana a takodje i john deer, toliko od mene ....
Imam i jd 952 i jd 955.Kod mene su po nekoliko godina,od kvarova sam jedino imao polomljenu kosicu kad sam udario u bandericu telefonsku.Dobre su to masine al dzabe kad rade po 10 dana godisnjejedna ispravka...gospodin Pujol mislim da ima JD-955![]()
proracunaj i povrina sita...i slamotresa..1.30 posto je veci nego kod zmaja...ako ne 1.50....
---------- Poruka napisana u 21:07 ---------- Prethodna poruka je at 21:06 ----------
samo da izadje JD-952 iz radionice....ima da stamanim klasovce![]()
opet mi ostaje odgovor...BLA...BLA...BLA....G-dine Fabianviktor,prije bi ovo sto ste napisali da stamanite bilo BLA BLA BLA,i to jos u neodgovarajucoj temi,zna danger za salu dobro al kakav post takav i odgovor![]()