Claas

svaka čast. Ajd javi na pp pošto mi daš onaj OTT trobrazni .

ja sad sredjujem moju 96 dominator sto sam kupio prosle nedelje i jedva cekam da vidim kakav ce biti u njivi
drug kako tece priprema i kkakve su prognoze za psenicu bar sad za sad ,,, . meni je jos rano ali polako razmisljam o sredjivanju ili generalnom pregledu posto je masini prva radna sezona kod mene :)

---------- Poruka napisana u 09:28 ---------- Prethodna poruka je at 09:25 ----------

attachment.php

---------- Poruka napisana u 09:28 ---------- Prethodna poruka je at 09:28 ----------

attachment.php

---------- Poruka napisana u 09:29 ---------- Prethodna poruka je at 09:28 ----------

attachment.php

verovatno nije čovek vozio john deer kombajn pa tako priča, gledao sam pomenuti 952 kod člana Pujola, stara mašina po godinama ali je.... dobro ide, i interesantno da skoro nema uopšte kvarova, toliko o tome, toliko sam bio oduševljen da sam ga zamalo kupio .... i niko nije kompetentan da odlučuje koja je marka bolja, claas ima svojih vrlina i mana a takodje i john deer, toliko od mene ....

Ja sam vozio i odtžavao mnogo John Deere kombajna od 952,985,1065,1068,1075,1177,1188,seriju 22 pa i ove novije modele od brazilslkih do američkih recimo 1450 i 4420-
Od klasovih kombajna nema šta nije prošlo kroz moje ruke od dominatora, senatora, mediona,lexiona,matadora....
Čak i Case kombajne sam održavao 1460,1660,2188,2388.......
Mislim da bi na osnovu ovoga mogao da napišem koje su mane, koje vrline odredjenih tipova kombajna.Ne znam da i sam u pravu ali neka ostane ovako kako vi kažete da nisam kompetetan da pišem o tome i kako bi Vi rekli toliko o tome.

ne sumnjam u vas gospodine panonstib, i uopste nisam mislio na vas, izvinjavam se ako sam nekog prozvao nije mi bila namera, a moj komentar se odnosio na to sto je danger napisao ... pozdrav i za njega ..

verovatno nije čovek vozio john deer kombajn pa tako priča, gledao sam pomenuti 952 kod člana Pujola, stara mašina po godinama ali je.... dobro ide, i interesantno da skoro nema uopšte kvarova, toliko o tome, toliko sam bio oduševljen da sam ga zamalo kupio .... i niko nije kompetentan da odlučuje koja je marka bolja, claas ima svojih vrlina i mana a takodje i john deer, toliko od mene ....
jedna ispravka...gospodin Pujol mislim da ima JD-955:ppozdrav:

draga gospodo sa foruma ovo sve sto piseta se naj manje dotice teme koja je vezana za CLAAS neka svako iznosi svoja misljenja ali neka ne vredjaju druge ,jel sve te masine su brendirane i imaju svoju vrednost i renome ;) Sve te masine rade samo je bitno stanje masine i ljudine koja ga vozi ... I zamojijo bi vas da neke korisnije teme a vezane za CLAAS pisete i da sve to bude poucno ,, ja preferiram CLAAS ali ne pocenjujem JD :ppozdrav:

hahaha ma ne samo menije glupo da citam neke bljuvotine jel bar ne ocekujem to :) A za mene je CLAAS bog pa ko se slag samnom ili ne manje vise nebitno :haha:

jedna ispravka...gospodin Pujol mislim da ima JD-955:ppozdrav:
Imam i jd 952 i jd 955.Kod mene su po nekoliko godina,od kvarova sam jedino imao polomljenu kosicu kad sam udario u bandericu telefonsku.Dobre su to masine al dzabe kad rade po 10 dana godisnje :).A i za clasa imam reci hvale posto ga je imao jedan covek iz susednog sela guta masina ko luda.

proracunaj i povrina sita...i slamotresa..1.30 posto je veci nego kod zmaja...ako ne 1.50....

---------- Poruka napisana u 21:07 ---------- Prethodna poruka je at 21:06 ----------

samo da izadje JD-952 iz radionice....ima da stamanim klasovce:bravo::osmeh::ppozdrav:

G-dine Fabianviktor,prije bi ovo sto ste napisali da stamanite bilo BLA BLA BLA,i to jos u neodgovarajucoj temi,zna danger za salu dobro al kakav post takav i odgovor:cvetic:

Nazad
Vrh