Claas

Gospodine @danger,
kako Vi poznajete sve detalje toga.Pa vi baš i niste blizu mesta dogadjaja? :sta:

Evo dela kojii se slomio pa ako neko ima resenje nebi bilo lose da mi javi na pp.

---------- Poruka napisana u 23:09 ---------- Prethodna poruka je at 23:07 ----------

msht08.jpg

Evo dela koi sam pominja u prethodnoj poruci

pozdrav MIRKO KOPAONIK posto si ga momacki pilomijo moj ti je predlog ,,a nadam se da ces se sloziti .da to ne pokusavas krpiti vec da kupis nov kardan po mogucnosti jaci i da ga postavis na spiralu ,, stim da ces verovatno morati doraditi deo koji dolazi na osovine :sta: a za ta pera sto su na starom krstu ,,nebi trebali praviti neki problem u koliko i nebi bilo na novom JA SAM IMAO SLICNO ISKUSTVO NA MF 27 i resijo sam ga na ovaj nacin :ppozdrav:

Evo dela kojii se slomio pa ako neko ima resenje nebi bilo lose da mi javi na pp.

---------- Poruka napisana u 23:09 ---------- Prethodna poruka je at 23:07 ----------

msht08.jpg

Evo dela koi sam pominja u prethodnoj poruci
pridruzicu se boki....obican krst kardana stavis...doradis samo krajeve koji idu na spiralu i gotovo....peraji nisu neophodni(isti slucaj sam imao na JD-u)

dominator 78

da li neko strucniji od mene moze da mi kaze kako recimo dominator 150 sa 106cm bubnjom moze da nosi keder od 4,5m?mene zanima sta u njemu ima i sta mu dopusta da ide sa toliko malim bubnjem i tako velikim kederom?ili mozda on moze da radi sa njim ali mnogo sporo?hvala unapred

vlajicu,, kojom brzinom ides u solidnoj psenici recimo 6t na 1 hektar,,, mislim da kretanje kombajna sa tim kapacitetom ili propusnoj moci je jako spora i kad uporedis sa manjim kederom na kraju se svodi na jednako ili ucinak im je isti ... :ppozdrav:

da li neko strucniji od mene moze da mi kaze kako recimo dominator 150 sa 106cm bubnjom moze da nosi keder od 4,5m?mene zanima sta u njemu ima i sta mu dopusta da ide sa toliko malim bubnjem i tako velikim kederom?ili mozda on moze da radi sa njim ali mnogo sporo?hvala unapred
proracunaj i povrina sita...i slamotresa..1.30 posto je veci nego kod zmaja...ako ne 1.50....

---------- Poruka napisana u 21:07 ---------- Prethodna poruka je at 21:06 ----------

samo da izadje JD-952 iz radionice....ima da stamanim klasovce:bravo::osmeh::ppozdrav:

kad bi taj pomenuti JD952 uleteo igrom slucaja u bubanj klas kombaja za vreme zetve na 1200 obrtaja mislim da bi mu obrtaji pali na 1100 i odmah se vratili na 1200,eto koliko bi se zakasljao,a bunker pun colovnih spena........:osmeh:

Dangeru znam za jedan Claas kombajn koji place za majstorom,ako hoces mogu te poslati malo da ga spremis.
Za pocetak izvaditi sneg iz bunkera i iz slamotresa izvuci sojinu slamu koja je ostala od prosle godine. :osmeh:

Nazad
Vrh