Claas

koliko ja znam a ako ne gresim ovog Clasa prodaje clan mrkiboy pa pitaj te coveka sta vas interesuje :osmeh:

Nešto mi se čini da ni prodavac nezna šta prodaje...

kao prvo ja sam pitao sta znaci oznaka na Claasu samo zato sto sam imao dosta kombajna i vecina razlicite oznake a u sustini isti
konkretno me je to interesovalo.a na tvoju prozivku da ne znam sta prodajem mislim da gresis,jako dobro znam sta kupujem i sta prodajem.od tebe je neumesno da napises tako nesto bar na ovakvom mestu,to samo govori kakav si covek i kakav ti je karakter kao osobe...
u ovom poslu se ulazu jako velike pare i samim tim nema mesta za takve opaske kao sto su tvoje.

kao prvo ja sam pitao sta znaci oznaka na Claasu samo zato sto sam imao dosta kombajna i vecina razlicite oznake a u sustini isti
konkretno me je to interesovalo.a na tvoju prozivku da ne znam sta prodajem mislim da gresis,jako dobro znam sta kupujem i sta prodajem.od tebe je neumesno da napises tako nesto bar na ovakvom mestu,to samo govori kakav si covek i kakav ti je karakter kao osobe...
u ovom poslu se ulazu jako velike pare i samim tim nema mesta za takve opaske kao sto su tvoje.
Obozavam nakupce,prekupce...koji imaju love na izvol'te a ni neznaju sta trguju.

nemam nameru da se svadjam jer nisam taj tip coveka,vase je da mislite sta hocete i neka na tom ostane.
molio bih administratore da mi izbrisu nalog i moje postove.hvala

Gosp. nakupac, prekupac ili trgovac , kako Vam više godi

Što se tiče prozivke to Vi radite a ja sam samo ispratio Vaših zadnjih par postova...

Nzm jel covek skrivio nesto stvarno ili nije ali ovo mi se nikako ne svidja sto je odustao od foruma......jer ako je i jednom coveku mozda mogao pomoci to sad vise ne moze,niti mozda zeli.Kolko sam bio upucen nije bio odavno na forumu,bas je prijateljski docekan....

pozdrav svima sta kazete za manje kombajne recimo protektor posto svi pisu samo o velikim mene interesuje manji ako neko poseduje neka napise nesto vise o njima i moze i neki drugi u tom rangu kakve su im cene i dali se isplati

Nazad
Vrh