Claas

Zato oni tako lepo goru ako je razlika u ceni oko 30% + cena ovog sto uvozi jeftinije+dazbine+prevoz njegova je cena u fabrici vise nego jeftina.

Kod mene u selu im je skupo i 50e za kombajniranje kukuruza/soje. Ako se uzme da od tih 50e ostane pola - pola su troskovi. Dolazimo do racunice da Tucano 440 APS treba da uradi oko 10.000kj da bi sam sebe isplatio. Definitivno kombajn necu kupovati sledecih 10 godina (a verovatno ni posle toga).:osmeh:

@
milanche87
Neznam nista,pitanje je da li je uopste i istina.

Inace taj kombajn je neka 2 meseca stajao na rimskim sancevima,na jednoj privatnoj ben. pumpi,pa ko je prolazio sigurno ga je vidjao.

Neka ovo ide pod...nikad ovako.
Drugar bi danas trebalo da dotera novog Tucana 440,uzeo ga je preko neke firme iz NS-a,razlika u ceni kostanja izmedju te firme i almexa je oko 60000e.
Ja kad sam cuo tu informaciju,nisam mogao da poverujem...
Ipak ima dopune i nije onako kako sam prvi put napisao.
Taj kombajn je bio "demo" i sluzio je za spit-ove i ostale prezentacije.
Nije "glanc" nov,jer ima oko 20~30rh.

Ipak ima dopune i nije onako kako sam prvi put napisao.
Taj kombajn je bio "demo" i sluzio je za spit-ove i ostale prezentacije.
Nije "glanc" nov,jer ima oko 20~30rh.

Mislio sam da je demo, posto nov kombajn ne moze niko da uvozi u srbiju sem almexa. A sta je sa onih 60 000 e ? To sigurno istina ? Ja bas neverujem,ako bi rekao 30-35000 jos nekako ali 60 000 :sta:

Evo nadjoh jednu sliku u kompu sa sajma kada je kupljen :
18157413.png

i nazalost nije docekao da se otplati.......to je onaj lexion iz subotice...
28419825059274163716010.jpg

Poslednja izmena:
O ooooo. Zato je dobro casko osiguranje...(nedaj boze nikom) To ove god kupljen (odnosno vec prosle) ? Sta kazu sta je uzrok ?

Nazad
Vrh