Claas

Koliko sam cuo nisu hteli da uvaze, nego su im nudili da kupe kod njih drugi kombajn, a da se oni(predstavnik) odreknu svoje zarade na taj kombajn...vlasnik je to glatko odbio.

da dodam o uzroku jedno kraj drugog je islao hidraulicno crevo armirano i kabel sa akumulatora po kako mrda crevo verovatno je prozuljalo kabel ovo je naravno nezvanicna verzija ali za 13 meseci svakako nije smeo izgoriti

jedna molba za sve koji imaju klasove kombajne,imam ponudu da kupim kombajn(klas) ali ja o njima uopsteno ne znam skoro nista,prodaje mi ga kum,covek je po zanimanju pop i posten je znam da je kombajn 60 i neko godiste da mu je motor odlican,gume takodje,nekada jer bio dzakaros ali ga je on prepravio na bunkerasa i dodao mu presu za baliranje,kosa mu je 2,2metra,koji je model to ne znam a cena mu je 2000 evra,pa sad ako moze pomoc da li su ti kombajni iz tih godina dobri kako izgledaju neke prednosti i mane bilo staako neko zna mozda koji bi to model mogao biti po opisu i to bi mi bilo od koristi,hvala svima unapred!a da kombajn je uvezen jos pre desetr godina iz nemacke i od tad je vise proveo u garazi nego na polju

Imam Klasa Dominatora 98S sa Perkinsovim motorom 170ks, i vise sam nego zadovoljan sa njim, pogon je obican, preko varijatora ( imas 98 i sa hidropogonom)...

Moze da se nadje do 4000E jeftinije, ali ako je dobro stanje nije skupo, koliko se vidi na slikama nije korozirao, secka takodje izgleda dobro...
Koliko sam video kombajn stize u Pecince, ja sam 3km od Pecinaca ali nemam predstavu uopste ko je vlasnik...

Nazad
Vrh