Claas

Pozdrav svima od mene. Da li neko zna posto li se krecu cetvororedni adapteri sa sa seckom Claas 75 za Dominator 76 ?

Zasto ne bi bilo moguce. Jedini adapter u CH koji ja poznajem kosta oko 20 000e na licu mesta. Ne koriste se sve masine u jednoj maloj zemlji kao sto je CH . Zato su ovi adapteri prava redkost.

Juce sam gledao jedan u okolini Smedereva cenio ga prodavac 4500e i uvezen je iz Austrije.

Videste li U emisiji Znanje na poklon kako je nov Klas izgoreo do zadnjeg limceta?Katastrofa pitam se gdeli njih prave ako je u nemacku a takav kvalitet onda vise nema sta da se prica o njima.

Kod mene kupio jedan Tukana pred sami vrsaj psenica.Drugi dn mu se upalila klima zamalo sto nije buknuo ceo kombajn.Posle u suncokret donili mu novu i drugi dan poceo da gori,sin navreme video i gasio aparatom.Vise je nisu montirali,bas cu ga pitati sta je bilo do kraja.A da da ne zaboravim crko mu je klip na hidrauliku vitla morao sam da popravi jer ni9je mogao servis da dodje.izgubio sam veru u Nemce.

Neka ovo ide pod...nikad ovako.
Drugar bi danas trebalo da dotera novog Tucana 440,uzeo ga je preko neke firme iz NS-a,razlika u ceni kostanja izmedju te firme i almexa je oko 60000e.
Ja kad sam cuo tu informaciju,nisam mogao da poverujem...

Tucano 440 sa APS-om košta oko 200 000 + pdv.Kažem oko jer može biti 2-3 hiljade jeftiniji ili skuplji zavisi od dodataka.Cena iz Almex-a od pre 6 meseci.

Nazad
Vrh