Claas

19 000 dinara za za 1 komad lima.

pa stvarno neznam od kakvog god da je čelika ne vredi toliko

Ja sam jutros zvao i sokirao se od te cene.Koliko samo cevi i limova moze da se kupi za te novce treba mi 1200 evra da oblozim biter

Zvao ALMEX u Temerinu ajde posto mi je blizi od Panceva lik kaze kao ima 5 vrsta tih limova nezna koji mi treba jer ja neznam kataloski broj lupio mi cenu tamo nekog kojeg je nasao u kompijuteru.Sutra cu nazvati Pancevo bolje se izgleda razumu jer stvarno je skupo.

Zvao ALMEX u Temerinu ajde posto mi je blizi od Panceva lik kaze kao ima 5 vrsta tih limova nezna koji mi treba jer ja neznam kataloski broj lupio mi cenu tamo nekog kojeg je nasao u kompijuteru.Sutra cu nazvati Pancevo bolje se izgleda razumu jer stvarno je skupo.
kontaktiraj ti lepo Gospodina Panonstib-a on ce ti resiti sigurno i kakav ti treba lim ce ti reci i kako napraviti

Kolega to radio na komnbajnu kao mom i napravila jedna limarska firma u okolici za mercatora za sada sve oke koliko vidim nije ni ovo nešta specijalno moglo bi se to sredit kod limara !

G-dine Panonstib,jel ovaj gore dominator ima dva kulumatora zato sto nema secku pozadi a nosi oznaku 108.....hmmmmm ciji bi to kombaj mogao biti...

Ima dva akumulatora i ima sečku koja stoji na sred avlije i nosi oznaku 108 i nalazi se u Banatu, ali ne znam čiji je?

Meni je nešto poznata ova streja pod kojom stoji kombajn, kao da sam je već video na slikama, ranije, negde na forumu...

Stevo, to ti limar u Adi uradi za 2-3 hiljadarke po komadu.... Samo nemoj reći za koji ti kombajn treba, ako ga ne prepoznaju, proćeš upola cene....

Zvao sam Pancevo izadje 1 lim 6400 dinara ja neznam sta je meni onaj drugi rekao da je cena 19000.

Gospodine @markanNo1,
da li ste posle te intervencije kod limara izbalansirali odbojni biter?One rupe na vrhu limova sa leve i desne strane služe za to.

To je dobro pitanje kako izbalasirati preko tih rupa ako ja stegnem taj lim za biter?Koliko se meni cini nije bas jednostavno

PANONSTIB nisam balansirao ,na starim limovima su bili zavrnuti mali tegovi na dva mjesta ,ovako radim vec dvije godine i ne primjecujem nikakve vibracije za sada je u redu

ovako je to izgledalo kod mene
2wpmh3p.jpg

i posle
2drga2u.jpg

Poslednja izmena od urednika:
Gospodine @markanNo1,
čime merite vibracije?Čudno da je na originalu odnosno na limovima koje uradi fabrika,bilo tegova, a kada uradi Vaš limar nije potrebno ubaciti tegove.Baš čudno-

Moj kolega također nije balansirao majstor mu je reko zato što se zavrću na šarafe, dok na nekim DF kombajnima je biter tj. limovi su vareni i onda se nosi na balansiranje on je ovršio sigurno oko 100kj sa takvim biterom i sve je u redu .. !

Pitam se samo dali je biter bio u bal;ansu uopšte sa onim starim i potrošenim lopaticama......?

Nazad
Vrh