Claas

Ne znam šta podrazumevate pod pogonom sečke?
Pogon ide sa odbojnog bitera na medjuremenicu sečke.Ova remenica ima jedan ili dva španera u zavisnosti kakav je sistem za prebacivanje remena (uključivanje i isključivanje sečke), dve vodeće remenice sečke , koje služe da vode remen do pogonske remenice sečke (ima ih dve jedna pogonska i jedna slobodna).Ima dva remena jedan ide od odbojnog bitera do prenosne remenice sečke, a drugi od prenosne remenice do pogonske remenice sečke.

Evo ga kombajn jucer opran hladnjak izduvan, ćist kao suza spakovan u šupu tokom par dana kada izvucem sijačicu utjerat cu ga još unutra da ne viri vani i pustit najlon dole ...
x4ek3t.jpg

6t0lzs.jpg

Na koliko milimetra se podesava kukuruzna korpa ulaz-izlaz?Nebih hteo na otprilike da je podesevam

isto kao i psenicna,sve ti lepo pise u kabini,a posle rucicom podesavas ulaz-izlaz korpe kako ti pise na tabeli,zavisno od sorte vlage itd.....

Nemogu bas da skontam sta im koje slovo znaci na tabeli.U svakom slucaju hvala za informaciju.

Ne znam da li je neko postavio ovaj snimak, ali pošto vidim da je već počelo branje kukuruza, a uskoro će i vršidba.... :osmeh:

Prilikom jučerašnjeg odlaska na teren svratio sam do jednog člana foruma da vidim novost u njegovom dvorištu, a to je adapter za kukuruz.
slika000.jpg

slika001.jpg

slika002.jpg

Moguće gospodine @Abro da niste i Vi videli ovaj heder?Mnogo je dobar jedino čekam da bude pušten u rad pa da se proslavi uz kafu i kiselu vodu!

Nazad
Vrh