Kaiš kontra.Promenio smer slamotresa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kaiš kontra.Promenio smer slamotresa.
Par recenice ,a ti posle razmisli 48-ica ce ti vise skinuti na dan nego 143 sa puno manje goriva , jeste da za zmaja jeftinije ces naci delove ali ih i vise trosi . Raspitaj se prvo malo za delove jer jedan moj drug ima merkatora 60 i teze nalazi delove i u madarskoj jer su redki i samim tim i skuplji . Jedan iz mog grada ima clas consul sa hederom od oko 2 -2.5 metara i skida 8 -10 jutara psenice na dan sa 5-6 litara nafte imaga vec par godina menjao par lezaja i nista vise ,kupio ga je u madarskoj od prvog vlasnika radi samo za sebe oko 60 jutara .Kombajn je platio 4000e ,ako je slago onda i je lazem .Odluka je tvoja ali dobro razmisli nije uvek jeftino najeftinijePošto mi se posed polako uvećava dolazi vreme da se uzme neki manji kombajn za početak.Imam neku ponudu za dominatora 48-86 godište.Ima li ko takav kombajn i šta su mane ,a šta dobre strane.Vidim da je motor od samo 75ks pa me interesuje i kako bi se u kukuruzu ponašao i koji bi se adapter tu mogao napasovati?
Još da dodam da ne patim od marke mašine.Ukoliko mislite da je od 48-ice bolje rešenja neki zmaj 143 ili nešto slično slobodno recite.
Pa od 10000 do 14000 u zavisnosti od stanja i opreme.Više od toga i nisam planirao dati za kombajn,bar ne sada.@Diklofen
Koja mu je cena?
Posto je rekao da je kombajn za svoj posed ja sam dao snimak takvog kombajna.Da je navedeno pored svog poseda "hteo bih usluzno da radim" sigurno nebi nekog nagovarao da kupuje dominatora 48.Pa sa tim korakom (kako Vi napisaste) i hederom od 2,7 do 3,6 m koliko može danas da pokosi?Da li je to za one površine koje je gosopodin @diklofen naveo?Ako tako dobro korača što Vi ne prodate svoj pa kupite Dominator 48? Izvinjavam se na postavljenim pitanjima.